Fotis p Δημοσιεύτηκε yesterday at 10:02 πμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 10:02 πμ Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να κάνω έναρξη επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου μηχανικού ΤΕ. Έχω τελειώσει το ΤΕΙ από το 2014 αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό. Και τώρα θα ήθελα να ξεκινήσω.
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε yesterday at 12:46 μμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 12:46 μμ (edited) 2 hours ago, Fotis p said: τι χρειάζεται για να κάνω έναρξη επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου μηχανικού ΤΕ. Λογιστή, άδεια εγκαταστάτη και αναγγελία εργασιών. Τα δύο τελευταία από την περιφέρειά σου. Edited yesterday at 12:47 μμ by Τρελός Επιστήμων
Fotis p Δημοσιεύτηκε yesterday at 01:03 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε yesterday at 01:03 μμ 17 λεπτά πριν, Τρελός Επιστήμων said: Λογιστή, άδεια εγκαταστάτη και αναγγελία εργασιών. Τα δύο τελευταία από την περιφέρειά σου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! 1
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε yesterday at 01:09 μμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 01:09 μμ Αυτά που σου είπα, είναι για να ανοίξεις ατομική επιχείρηση (ελεύθερος επαγγελματίας) και να κάνεις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Δεν ξέρω μην θέλεις καμιά άλλη εγγραφή σε κανένα επιμελητήριο. Οι ηλ. μηχανικοί ΠΕ έχουν το ΤΕΕ. Οι ηλ. μηχανικοί ΤΕ, δεν ξέρω αν έχουν κάτι.
Fotis p Δημοσιεύτηκε yesterday at 02:35 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε yesterday at 02:35 μμ 1 ώρα πριν, Τρελός Επιστήμων said: Αυτά που σου είπα, είναι για να ανοίξεις ατομική επιχείρηση (ελεύθερος επαγγελματίας) και να κάνεις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Δεν ξέρω μην θέλεις καμιά άλλη εγγραφή σε κανένα επιμελητήριο. Οι ηλ. μηχανικοί ΠΕ έχουν το ΤΕΕ. Οι ηλ. μηχανικοί ΤΕ, δεν ξέρω αν έχουν κάτι. Κάτι διάβασα για ένα εετεμ αλλά που τους έστειλα email μου το είπαν δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή. Αν μόνο λέει σας ζητηθεί βεβαίωση έναρξης από την ένωση τότε θα χρειαστεί να εγγραφείτε. Αυτό δεν το πολύ κατάλαβα αλλά βλέπουμε.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα