Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Εχω υπογραψει συμφωνητικο για εκδοση οικοδομικής αδειας με μηχανικο, εδω και 18 μηνες, εχω πληρωσει και την μιση αμοιβη και φακελλος δεν εχει ουτε καν κατατεθει στην πολεοδομία. Προκειται για " μονοροφο πανωσηκωμα" σε μονοκατοικία με προηγουμενη αδεια οικοδομης, περιπου 130 τμ σε προαστιο της Αθηνας.

Τριγυρω σε αλλες οικοδομες που ρωτάω οι οικοδομικες αδειες εκδιδονται σε 6 μηνες το πολυ (θεμελιωση, υπογειο, ισογειο, 1ος οροφος).

Νομιζω οτι το ευλογο διαστημα για την εκδοση της αδειας εχει παρελθει προ πολλου, και προβαλλει ο μηχανικος  κατι ανυπαρκτες δικαιολογιες. Ωστοσο στο συμφωνητικο δεν αναφερεται χρονος εκδοσης οικοδομικης αδειας.

Τι μπορω να κανω για να παω σε αλλο μηχανικό, και αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω η να κανω αγωγη. 

Edited by Pavlos33
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
Δημοσιεύτηκε

Ειναι "Συμβαση αναθεσης", συμφωνα με το αρθρο7 παρ. 1α του Ν3919/2010, οπως εκδοθηκε απο το συστημα του ΤΕΕ, και αναφερει "οι ανατεθεισες μελετες συμφωνα με το ΠΔ696/74, θα εκπονηθουν εντος 100 ημερων κτλ....

Αυτος δεν εχει ολοκληρωσει ακομη τις μελετες ....

Δημοσιεύτηκε

δεν το εθεσα, καθε φορα που τηλεφωνω η βρισκομαστε, μου λεει οτι σε 15 ημερες θα βγει η αδεια......ειμαι ετοιμος, κατι περιμενω απο τον Η/Μ.....κτλ

Δημοσιεύτηκε

Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση από κοντά και πες του τους προβληματισμούς σου. Αν συνεχίσετε θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.