Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα , θα ήθελα τα φώτα σας . Έχω ένα αγροτεμάχιο στο οποίο έχει βγει άδεια μικρής κλίμακας για εγκατάσταση Φ/Β το 2021 . Ο ιδιοκτήτης σήμερα θέλει να δημιουργήσει δύο διαιρετά τμήματα , ένα , το οποίο έχει μέσα τα Φ/Β και εναπομείναν τμήμα αδόμητο . Μπορεί να γίνει αυτή η κατάτμηση ή ακυρώνουμε την άδεια , άσχετα αν αυτή έχει λήξει ?  Δεν παραβιάζονται τα όρια κατάτμησης και αρτιότητας , που ισχύουν στην περιοχή μελέτης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by Pavlos33
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Τα φωτοβολταϊκά και ο οικίσκος έχουν εγκατασταθεί;

Για την δυνατότητα οικοδομησιμότητας έχεις λάβει υπόψη την απόφαση ΣτΕ 176/23 βάσει της οποίας απαιτείται πρόσωπο σε αναγνωρισμένο κοινόχρηστο δρόμο;

Δημοσιεύτηκε

Ναι είναι υλοποιημένα και ο οικίσκος και τα Φ/Β . Ναι έχω λάβει υπόψη και την απόφαση του ΣτΕ. 

Δημοσιεύτηκε
13 ώρες πριν, kospap195 said:

Καλησπέρα , ...

Γενική παρατήρηση: Όταν σε γεωτεμάχιο, που θέλουμε να κατατμήσουμε,  υπάρχει νόμιμο κτίσμα, αυτό που πρώτα ελέγχουμε είναι αν το (διαιρετό) τμήμα με το κτίσμα πληροί τις προϋποθέσεις των ισχυόντων όρων δόμησης, ασχέτως ισχύος ή μη της άδειας. Στη συνέχεια, εξετάζουμε τα υπόλοιπα.

Δημοσιεύτηκε

9 hours ago, Pavlos33 said:

δηλαδή έχεις δημοτικό δρόμο με ΦΕΚ? Πως ακριβώς το έχεις λάβει υπόψη?

Ναι εχω πρόσωπο σε δημοτική οδό σχεδίου με ΦΕΚ  , αν δεν είχα αυτήν την ανησυχία που αναφέρω , η κατάτμηση θα ήταν δυνατή  και νόμιμη. 

Δημοσιεύτηκε

Για να καταλάβουμε:

- Έχεις πρόσωπο σε περιμετρικό (ακραίο) δρόμο σχεδίου πόλεως?

- Υπάρχουν ελάχιστα όρια αρτιότητας και κατάτμησης λόγω ΓΠΣ, ΣΧΟΟΑΠ, κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.