cofiag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Καλημέρα σας, Άκουσα ότι έχει γίνει αλλαγή σχετικά με την νομοθεσία για τις σοφίτες. Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει αν ισχύει, τι ισχύει κλπ;
petros71 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Δεν νομίζω οτι επηρεάζονται οι σοφίτες από τις εξελίξεις. Γιατί να επηρεαστούν οι καημένες; Ηδη προβληματικές είναι με την στέγη απο πάνω... 2
cofiag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 24 λεπτά πριν, petros71 said: Δεν νομίζω οτι επηρεάζονται οι σοφίτες από τις εξελίξεις. Γιατί να επηρεαστούν οι καημένες; Ηδη προβληματικές είναι με την στέγη απο πάνω... Γνωρίζετε κάπου που να μπορώ να δω επίσημα τις αλλαγές; γιατί έχω διαβάσει διάφορα και έχω μπερδευτεί λιγάκι ποια είναι σωστά και ποια ράδιο αρβύλα.
petros71 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Επίσημο δεν υπάρχει τίποτα. Οτι βλέπεις στο google. https://www.google.com/search?q=καταργουνται+τα+bonus+δομησης&oq=καταργουνται+τα+bonus+δομησης&gs_lcrp=EgRlZGdlKgYIABBFGDkyBggAEEUYOTIHCAEQABjvBTIHCAIQABjvBTIHCAMQABjvBTIHCAQQABjvBTIHCAUQABjvBdIBCDc1ODFqMGoxqAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Γενικά δεν ρισκάρεις πια καμιά μελέτη με τα bonus, όσο υπάρχουν αυτά τα νέα. Δηλ better safe than sorry. Αν έχεις κάποια μελέτη τώρα, άλλαξε τη και προχώρα τη χωρίς παρεκκλίσεις.
cofiag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 1 λεπτό πριν, petros71 said: Επίσημο δεν υπάρχει τίποτα. Οτι βλέπεις στο google. https://www.google.com/search?q=καταργουνται+τα+bonus+δομησης&oq=καταργουνται+τα+bonus+δομησης&gs_lcrp=EgRlZGdlKgYIABBFGDkyBggAEEUYOTIHCAEQABjvBTIHCAIQABjvBTIHCAMQABjvBTIHCAQQABjvBTIHCAUQABjvBdIBCDc1ODFqMGoxqAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Γενικά δεν ρισκάρεις πια καμιά μελέτη με τα bonus, όσο υπάρχουν αυτά τα νέα. Δηλ better safe than sorry. Αν έχεις κάποια μελέτη τώρα, άλλαξε τη και προχώρα τη χωρίς παρεκκλίσεις. Εντάξει, ευχαριστώ πολύ!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα