Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα.

υπάρχει κάποιο πρόσθετο για να μπει σε μίγμα τσιμέντο -αμμο για να μήν ραγίσει - ξεκολλήσει σε λεπτή στρώση ώστε να δώσει κλίση σε δάπεδο?

κάτω υπάρχει ηδη τσιμέντο απλά θέλω να πέσει μια στρώση 2-4 πόντοι απο υλικό απο την μία και 0 στην άλλη να δώσω κλίση 

ειναι λιγο το υψος απλό τσιμέντο θα ραγίσει και θα ξεκολλήσει σωστά?

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε
16 ώρες πριν, Pavlos33 said:

Καλησπέρα. Τι ακριβώς θέλεις να φτιάξεις;

Κλήση σε δάπεδο πλάτος 6 μέτρα και μήκος 8 (κλήση προς τη μέση του δαπέδου) 

είναι τσιμέντο επίπεδο τώρα, για να του δώσω κλήση πρέπει να προσθέσω υλικό.. Δεν θα μπέι πλακάκι θα μείνει ετσι με το υλικό που θα προσθέσω 

Δημοσιεύτηκε

Kάποια αυλή να υποθέσω για να φεύγουν τα νερά;

Σίγουρα θέλεις ινοπλισμένη ρητινούχο τσιμεντοκονία και όχι απλό τσιμέντο.

Δημοσιεύτηκε
21 ώρες πριν, kiniklis_007 said:

να πέσει μια στρώση 2-4 πόντοι απο υλικό απο την μία και 0 στην άλλη να δώσω κλίση 

Αυτό το 0 εκ στην άλλη άκρη, πώς θα το πετύχεις? Και ινοπλισμένο να ρίξεις, πάλι θα έχεις πρόβλημα. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς?

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, tetris said:

Αυτό το 0 εκ στην άλλη άκρη, πώς θα το πετύχεις? Και ινοπλισμένο να ρίξεις, πάλι θα έχεις πρόβλημα. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς?

Δώστε μου ιδέες.

εγώ θέλω απλά να φέγγουν τα νερά! κάπου πρέπει να λεπτύνει και να σβήσει! 

Δημοσιεύτηκε

Επειδή δεν βρήκα άλλο τρόπο μάλλον θα το ρίξουμε όλο παραπανισιους πόντους 5-6+ και θα κόψουμε λίγο την πόρτα..

Οπλισμένο με πλέγμα 

Σκεφτόμουν να μην βάλουμε καθόλου χαλίκι μέσα γιατί ίσος στα τελευταία εκεί που σβήνει να καταλήγει για λίγο 1-2 πόντους να μπορεί να στρώνει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.