nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 Κάνουμε τροποποίηση σύστασης για κατάργησης Ο.Ι. που δεν κατασκευάστηκαν ποτέ στην πράξη. Δηλαδή στο υπόγειο βάσει σύστασης και άδειας υπήρχαν 5 αποθήκες - Ο.Ι. αλλά στην πράξη είχαν κατασκευαστεί 1 μόνο αποθήκη και ο υπόλοιπος χώρος ήταν κενός - κοινόχρηστος. Μου ζητάνε ΗΤΚ για τις καταργούμενες. Εγώ θεωρώ σωστό να τις βγάλω ως μη υλοποιημένες και αιτιολογία "Αδόμητο". Στις επιφάνειες γράφω την επιφάνεια "Χ" στην πράξη της αδείας και στην πράξη τακτοποίησης διαμερισμάτωσης που κάνω βάζω "-Χ" άρα τελικά το εμβαδόν είναι μηδέν. Ο συμβολαιογράφος μου λέει να μην την βγάλω την ΗΤΚ ως αδόμητο αλλά ως τακτοποιημένο. Εσείς τι λέτε ?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 Αν η μια, υλοποιημένη αποθήκη, βρίσκεται εντός προβλεπόμενης από ΠΣΟΙ και άδεια, θέση και με τα σωστά της όρια και τηρείται ο προβλεπόμενος Κ.Χ του υπογείου, τότε η μόνη παράβαση που υπάρχει είναι η "θεωρητική" καθαίρεση των ενδιάμεσων μεσοτοιχιών που προβλέπονταν ώστε να διαχωρίζονται οι αποθήκες. Τώρα για το θέμα της σύνταξης ΗΤΚ. Ο συμβολ/φος ζητάει 5 ΗΤΚ;
nik Δημοσιεύτηκε Tuesday at 07:28 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Tuesday at 07:28 πμ Τις άλλαξα τελικά γιατί βαριόμουν να ασχοληθώ...Ναι ζήταγε ΗΤΚ για όλες τις αποθήκες και για τις καταργούμενες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα