stelvasi Δημοσιεύτηκε Sunday at 03:19 πμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 03:19 πμ (edited) (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Σαν ιδιώτης θα ήθελα αν μπορεί κάποιος μηχανικός να με βοηθήσει Σε οικόπεδο μου εντός σχεδίου πόλεως μου προσκυρώθηκε τμήμα του δήμου 20 τμ το οποίο και πλήρωσα 22.000 Ε Το οικόπεδο είναι συνολικά 100 τμ και υπάρχει οικία παλαιά πριν του 1955, η οποία καταλαμβάνει χώρο και στο τμήμα του δήμου που αγόρασα που είχαν κτίσει οι παλιοί ιδιοκτήτες Δεν μπορεί να γίνει συμβόλαιο γιατί ο δήμος μου πούλησε οικόπεδο και υπάρχει κτίσμα σε αυτό Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι αντίστοιχο και μπορεί να με βοηθήσει Ευχαριστιών Edited Sunday at 08:26 πμ by Pavlos33 έγινε διόρθωση ορθογραφίας λέξεων-Pavlos33
tetris Δημοσιεύτηκε Sunday at 06:41 πμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 06:41 πμ Δεν έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία. - Το σχέδιο είναι παλιό (προ 1983) ή μεταγενέστερο? - Για ποιό συμβόλαιο μιλάς?
nbr Δημοσιεύτηκε Sunday at 08:02 πμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 08:02 πμ Κάνεις μέγα λάθος αν πιστεύεις πως, διαβάζοντας αυτές τις 4-5 αράδες, έτσι όπως τις γράφεις, μπορώ να απαντήσω. Εχεις λοιπόν σε σχεδ. Πόλης ένα οικόπεδο 100τ.μ με σπίτι . Από πότε υπάρχει αυτό το σχέδιο πόλης? είναι μετά το 1983? Στο οικόπεδο αυτό υπάρχει και σπίτι από 1955. Γιατί το σχέδιο σε προσκυρώνει αυτά τα 20 τμ ? Λόγω σχεδίου ή επειδή μέρος τού παλαιού αυτού κτίσματος πατάει και έξω από οικόπεδό σου δηλαδή και σ' αυτά τα 20 τ.μ.? Αυτά τα 20τμ ανήκουν στο δήμο ή σε ιδιοκτήτη? ο δήμος σε πούλησε κομμάτι γης με με ένα ξεχωριστό κτίσμα? Αφού ήδη πλήρωσες 20000 γιατί Δεν έκανες συμβόλαιο? Για ποιο νέο συμβόλαιο γίνεται λόγος και που δεν μπορείς να κάνεις? Με ποιον? Πλήρωσες 20000 ευρώ και δεν μίλησε με κάποιον μηχανικό της περιοχής σου ή και με δικηγόρο? Το σωστότερο νομίζω είναι να πας σε έναν μηχανικό της περιοχής σου και όλα αυτά θα τα συζητήσεις μαζί του. 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα