Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ηλεκτροδοτηθεί αποθήκη που βρίσκεται σε δεύτερο υπογειο πολυκατοικίας με δικό της ρολόι αυτόνομα

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Πρώτα θα επισκεφθείς μηχανικό για να ελέγξει τη νομιμότητα. Αν όπως λες υπάρχει αυτόνομος μετρητής ρεύματος,  αυτό σημαίνει ότι είχε ληφθεί μέριμνα για ηλεκτροδότηση. Μήπως ήταν ηλεκτροδοτούμενο και διέκοψαν τη σύνδεση;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Δεν υπήρχε ποτέ αυτόνομος μετρητής ρεύματος, αυτό ρωτάω αν γίνεται να μπει, μόνο φως απο το κοινόχρηστο έπαιρνε, θέλω να δω αν παίρνει  αυτόνομα παροχή γιατί θέλω να βάλω καποιες συσκευές

Edited by jetman
Δημοσιεύτηκε (edited)
8 ώρες πριν, jetman said:

Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ηλεκτροδοτηθεί αποθήκη που βρίσκεται σε δεύτερο υπογειο πολυκατοικίας με δικό της ρολόι αυτόνομα

Εαν η ΑΠΟΘΗΚΗ  φαίνεται στην οικοδομική άδεια ΝΑΙ .....

Edited by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, jetman said:

Δεν υπήρχε ποτέ αυτόνομος μετρητής ρεύματος, αυτό ρωτάω αν γίνεται να μπει, ....

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο post.

6 ώρες πριν, Pavlos33 said:

Πρώτα θα επισκεφθείς μηχανικό για να ελέγξει τη νομιμότητα...

Δημοσιεύτηκε

Σιγουρα θα χρειαστεί μηχανικός αλλά ρωτώ διότι μου είπαν ότι πως οι βοηθητικοί χώροι υπογείων πολυκατοικίας πρέπει να συνδεθούν απαραίτητα με υπερκείμενη οριζόντια ιδιοκτησία κατοικία και δεν μπορούν να πάρουν ρεύμα με ξεχωριστή γραμμή, αν ισχύει αυτό να μην μπάινω σε διαδικασίες χωρίς λόγο.

Δημοσιεύτηκε

αυτό μου είπαν από ΔΕΔΗΕ και μένα, πριν από κανένα χρόνο

Δημοσιεύτηκε

Αν έχει χιλιοστά ιδιοκτησίας θεωρείται ξεχωριστή ΟΙ οπότε μπορεί να πάρει ρεύμα αυτόνομα - αν όχι και είναι παρακολούθημα ΟΙ δεν γίνεται

Δημοσιεύτηκε

Τελικά  φίλος που ρώτησε στο ΔΕΔΗΕ, λεει ότι οι βοηθητικοί χώροι υπογείων στην σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας, , πάρκινγκ αποθήκες κλπ δεν παίρνουν ρολόι ας έχουν κάποια χιλιοστά

Δημοσιεύτηκε

Ή δεν κατάλαβαν την ερώτηση, ή δεν έγινε σωστά η ερώτηση.

Ημιυπόγεια αποθήκη ιδιοκτησίας μου, με χιλιοστά, έχει ανεξάρτητη παροχή-ρολόι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.