jetman Δημοσιεύτηκε Monday at 09:10 πμ Δημοσιεύτηκε Monday at 09:10 πμ Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ηλεκτροδοτηθεί αποθήκη που βρίσκεται σε δεύτερο υπογειο πολυκατοικίας με δικό της ρολόι αυτόνομα Ευχαριστώ
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Monday at 11:40 πμ Δημοσιεύτηκε Monday at 11:40 πμ Πρώτα θα επισκεφθείς μηχανικό για να ελέγξει τη νομιμότητα. Αν όπως λες υπάρχει αυτόνομος μετρητής ρεύματος, αυτό σημαίνει ότι είχε ληφθεί μέριμνα για ηλεκτροδότηση. Μήπως ήταν ηλεκτροδοτούμενο και διέκοψαν τη σύνδεση;
jetman Δημοσιεύτηκε Monday at 04:08 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Monday at 04:08 μμ (edited) Δεν υπήρχε ποτέ αυτόνομος μετρητής ρεύματος, αυτό ρωτάω αν γίνεται να μπει, μόνο φως απο το κοινόχρηστο έπαιρνε, θέλω να δω αν παίρνει αυτόνομα παροχή γιατί θέλω να βάλω καποιες συσκευές Edited Monday at 04:10 μμ by jetman
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Monday at 05:12 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 05:12 μμ (edited) 8 ώρες πριν, jetman said: Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να ηλεκτροδοτηθεί αποθήκη που βρίσκεται σε δεύτερο υπογειο πολυκατοικίας με δικό της ρολόι αυτόνομα Εαν η ΑΠΟΘΗΚΗ φαίνεται στην οικοδομική άδεια ΝΑΙ ..... Edited Monday at 05:14 μμ by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Monday at 05:44 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 05:44 μμ 1 ώρα πριν, jetman said: Δεν υπήρχε ποτέ αυτόνομος μετρητής ρεύματος, αυτό ρωτάω αν γίνεται να μπει, .... Όπως έγραψα και στο προηγούμενο post. 6 ώρες πριν, Pavlos33 said: Πρώτα θα επισκεφθείς μηχανικό για να ελέγξει τη νομιμότητα...
jetman Δημοσιεύτηκε Monday at 06:23 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Monday at 06:23 μμ Σιγουρα θα χρειαστεί μηχανικός αλλά ρωτώ διότι μου είπαν ότι πως οι βοηθητικοί χώροι υπογείων πολυκατοικίας πρέπει να συνδεθούν απαραίτητα με υπερκείμενη οριζόντια ιδιοκτησία κατοικία και δεν μπορούν να πάρουν ρεύμα με ξεχωριστή γραμμή, αν ισχύει αυτό να μην μπάινω σε διαδικασίες χωρίς λόγο.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Monday at 07:15 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 07:15 μμ αυτό μου είπαν από ΔΕΔΗΕ και μένα, πριν από κανένα χρόνο
dkyr Δημοσιεύτηκε Tuesday at 08:47 πμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 08:47 πμ Αν έχει χιλιοστά ιδιοκτησίας θεωρείται ξεχωριστή ΟΙ οπότε μπορεί να πάρει ρεύμα αυτόνομα - αν όχι και είναι παρακολούθημα ΟΙ δεν γίνεται
jetman Δημοσιεύτηκε Tuesday at 03:50 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Tuesday at 03:50 μμ Τελικά φίλος που ρώτησε στο ΔΕΔΗΕ, λεει ότι οι βοηθητικοί χώροι υπογείων στην σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας, , πάρκινγκ αποθήκες κλπ δεν παίρνουν ρολόι ας έχουν κάποια χιλιοστά
antloukidis Δημοσιεύτηκε Tuesday at 04:46 μμ Δημοσιεύτηκε Tuesday at 04:46 μμ Ή δεν κατάλαβαν την ερώτηση, ή δεν έγινε σωστά η ερώτηση. Ημιυπόγεια αποθήκη ιδιοκτησίας μου, με χιλιοστά, έχει ανεξάρτητη παροχή-ρολόι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα