Jovas Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:45 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:45 μμ Γεια σας συνάρδερφοι έχω μια περίπτωση με αυθερεσία σε barbeque θέλουν νομιμοποίηση.Τι θεωρείτο το barbeque; Ποιανει στην δόμηση και στην κάλυψη κανονικά? Αν ειναι στεγασμένο να το γκρεμίσω και να το κάνω με τέντα ή πέργκολα για να μην θεωρείτο δομημένος χώρος και κάλυψη.Η' να βγάλω άδεια κανονικά αν του περισσεύουν τετραγωνικά στην κάλυψη και δόμηση. Αν κανω λάθος κάπου πείτε μου. Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
ilias Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:48 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:48 μμ Γράφουμε με Ελληνικά συνάδελφε! Επιβάλεται από τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αν θες κάνε edit!
Pappos Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:49 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:49 μμ Αγαπητέ θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανόνες συμμετοχής. Αν πάλι βαριέσαι θα σε πληροφορήσω ότι τουλάχιστον γράψε στα ελληνικά και όχι με greeklish. Ευχαριστώ.
Jovas Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:55 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:55 μμ Καταρχάς 1000 συγνώμη για το αγγλικοελληνικό ποστ. απλά έτσι γράφω τόσα χρόνια. Συγνώμη και πάλι. θα κάνω κάτι γί'αυτό. Όσο αφορά το ερώτημά μου ξέρει κανείς τίποτα ή έχει κάτι να προτείνει; Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
ilias Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:58 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 05:58 μμ Συνάδελφε διάβασε τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Απαγορεύονται και τα κεφαλαία! Και κάνε edit στο αρχικό σου μήνυμα για να μπει κανένας στον κόπο να το διαβάσει!
Jovas Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:05 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:05 μμ τους διάβασα και προσπαθώ να ανταπεξελθω με τα χίλια ζόρια.εκατό ώρες για 1 σειρά
Pappos Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:07 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:07 μμ Έχει δίκιο ο ilias, διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Αν δεν έχεις χρόνο να σου υπενθυμίσω, ότι τα rulz στο internet γενικά, αναφέρουν ότι όταν γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.
ilias Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:09 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:09 μμ ok Jovas! Προσπάθησε γιατί στο λέω εκ πείρας κανένας δεν θα καθίσει να διαβάσει greeklish και τελικός χαμένος θα είσαι εσύ στην περίπτωση που κάποιος μπορεί και ξέρει να σου απαντήσει. Προσωπικά λυπάμαι αλλά δεν το γνωρίζω καλά το θέμα, αλλά να είσαι σίγουρος ότι όλο και κάποια απάντηση θα πάρεις. Και με την ευκαιρία....καλώς ήρθες!
Jovas Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:10 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:10 μμ το ξέρω ρε παιδιά.έφτιαξα και το 1ο μήνυμα και το 2ο με τα κεφαλαία προσπαθώ να το σβήσω. το θέμα είναι πως απάντηση δεν παίρνω για το ερώτημα μου. Καλός σας βρήκα παιδιά. Ήμουν καιρό μέλος αλλά τώρα ξεκίνησαν οι δουλείες.
ilias Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:15 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2009 at 06:15 μμ Για απάντηση κάνε υπομονή! Κυριακή βράδυ σε συνδυασμό με τα "μπάνια του λαού"............θανατηφόρα χημεία φίλε μου
Recommended Posts