Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας!

Είμαι νέος Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών και σκέφτομαι να ξεκινήσω να ασχολούμαι με ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, μελέτες φωτοβολταϊκών, ΥΔΕ, ηλεκτρολογικά σχέδια κτλ.

Επειδή διαβάζω διάφορα σε άρθρα και σε διάφορα ΦΕΚ και έχω μπερδευτεί, θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με το δικαίωμα υπογραφής των παραπάνω μελετών. Για παράδειγμα για την μελέτη ύδρευσης αποχέτευσης ή ηλεκτρολογικά μιας νέας οικοδομής εκτός από την έναρξη στην εφορία και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το ΤΕΕ, χρειάζεται κάτι άλλο; Για την ΥΔΕ χρειάζεται επιπλέον άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστατη; Κι αν πως βγαίνει; Για τη μελέτη φωτοβολταϊκών απαιτείται κάτι επιπλέον εκτός από την άδεια ασκήσεως του ΤΕΕ;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας;

Δημοσιεύτηκε

Για ΥΔΕ, μπορείς να ψάξεις στο διαδίκτυο (νομίζω πως χρειάζεται άδεια εγκαταστάτη)

Για τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλον πέραν της άδειας άσκησης επαγγέλματος (και, εννοείται, της έναρξης στη ΔΟΥ)

• Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.