Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα,έν πολύ συντομία!, στην περιοχή που μένω, αγνοώ το πώς και το γιατί, αποφάσισαν να μετακινηθούν τα οικόπεδα 1 μέτρο. Στο σπίτι που νοικιάζω έχει κήπο κ ακριβώς δίπλα ο τοίχος του σπιτιού του γειτονα,ο γείτονας έχει κάνει αυλάκι στον κήπο του σπιτιού  που νοικιάζω, για τα λούκια του. Ζητάει από την ιδιοκτήτρια το ένα μέτρο που του αναλογεί,σύμφωνα με την τυπική μετακίνηση, να το περιφραξει- κανείς στο χωριό δεν έχει κάνει τέτοια νύξη εκτός από τον συγκεκριμένο - κι ότι έχει το δικαίωμα να μπαίνει στον κήπο μου ότι ώρα του καπνίσει για να καθαρίζει το αυλάκι για τα λούκια του ισχυριζόμενος ότι είναι στο ένα μέτρο που του αναλογεί άρα δεν κάνει καταπάτηση.Ως ενοικιάστρια δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να απευθυνθώ σε μηχανικό ή σε δικηγόρο αλλά ένα χρόνο τώρα μας κάνει το βίο αβίωτο και ψάχνω μια άκρη.  Επίσης κατά πόσο είναι νόμιμα δύο παράθυρα μικρά, το ένα σίγουρα μπάνιου, να είναι "φάτσα κάρτα" μέσα στον κήπο του σπιτιού μου. Ευχαριστώ για όποια απάντηση 

Edited by περαστική
Προσθήκη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.