Dimitris Tsilikas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 (edited) Καλημέρα θα ήθελα να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει πόσα amper είναι αυτός το ρελέ και πως να το υπολογίσω. Είναι απο γεννήτρια με μηχανική μανδάλωση Edited Φεβρουάριος 27 by Dimitris Tsilikas
Dimitris Tsilikas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 Οκ ευχαριστώ πολύ ! Το 3kw 400v. 18.5 αυτό δεν βλέπουμε
Τρελός Επιστήμων Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 (edited) GE Contactor - CL05A400MN.pdf Η επιλογή των ονομαστικών Ampere εξαρτάται από το φορτίο που θες να τροφοδοτήσεις με τον επαφέα αυτόν, όπως βλέπεις στο manual. Εσύ τι θες να τροφοδοτήσεις με αυτόν; Edited Φεβρουάριος 28 by Τρελός Επιστήμων
Dimitris Tsilikas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 (edited) Σε εμμέναν είναι επάνω σε ενα Η/Ζ αυτά τα ρελε σε αρτοποιείο το οποίο H/Z εχει αυτόματη εναλλαγή τα amper τα δικά μου ειναι 55Α ανα φάση του Αρτοποιείου. τώρα θέλω να αλαλάξω τα ρελέ γιατί πήραν νερό και θέλω να δω αν είναι εντάξη σε amper αυτά που είχε ! Edited Μάρτιος 4 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα