Ntinos_ Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν (edited) Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα θέμα με το ακίνητό μου που είναι επαγγελματική στέγη (περίπου 150 τ.μ.) σε επαρχιακό δρόμο και πρόσφατα έμαθα ότι πρέπει να δηλώσω τα αδήλωτα τετραγωνικά στον Δήμο. Είμαι πρόθυμος να το κάνω, αλλά το θέμα είναι πως μου ζητούν να πληρώσω όλα τα προηγούμενα πρόστιμα και οφειλές για τα τελευταία 10 χρόνια, που φτάνουν πάνω από 10.000 ευρώ! Επιπλέον, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (ο παππούς μου) είχε στείλει επιστολή στον Δήμο για τη διόρθωση του θέματος, αλλά ποτέ δεν έγινε κάποια αλλαγή απο υπετιοτιτα του δημου . Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να μειωθεί το πρόστιμο ή να απαλλαγώ από κάποιο μέρος του; Έχει περάσει κάποιος άλλος από αυτή τη διαδικασία και μπορεί να με καθοδηγήσει; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και οποιαδήποτε βοήθεια! (1) Έχεις αναρτήσει το ίδιο κείμενο ξανά. Να μη ξαναγίνει για να μη κλειδώσουν όλα. Didonis (2) H ίδια ή παρεμφερούς περιεχομένου, δημοσίευση σε διαφορετικά θέματα και ενότητες του φόρουμ δεν επιτρέπεται. Παραμένει σε ισχύ μόνο η παρούσα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited 4 ώρες πριν by Pavlos33
Recommended Posts