thessath Δημοσιεύτηκε Monday at 10:55 πμ Δημοσιεύτηκε Monday at 10:55 πμ Χαίρετε, είμαστε στη φάση χτισιματος των τοίχων. Θα ήθελα να μάθω αν έχει κάποιος χρησιμοποιήσει τουβλα climablock που ειναι μεν γνωστά για τις θερμομονωτικες τους ιδιότητες αλλά μας λένε (χτιστες κυρίως) ότι θρυμματιζονται εύκολα και κατά τη μεταφορά τους αλλά και σε εργασίες ηλεκτρολόγων, υδραυλικών κτλ.
tetris Δημοσιεύτηκε Monday at 12:10 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 12:10 μμ Πρόκειται για καινούριο (σχετικά) προϊόν, αλλά δεν νομίζω πως έχει πρόβλημα. Η εταιρεία που τα παράγει είναι χρόνια γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της. Υποψιάζομαι ότι τα μαστόρια δυσκολεύονται στην τοποθέτηση (λόγω κατακόρυφων οπών) γιαυτό κι έχουν αρνητική άποψη. Όπως μου έχει εξηγήσει παλιός μάστορας, το χέρι έχει συνηθίσει να πιάνει το "κλασικό" 12οπο και δυσκολεύεται με διαφορετικά τούβλα. Πάντως, έχω χρησιμοποιήσει (πριν καμιά 15ριά+ χρόνια, σε φέροντα οργανισμό κεραμοσκεπούς ισογείου) αντίστοιχα (με κατακόρυφες οπές) και δεν υπήρξε πρόβλημα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα