nbr Δημοσιεύτηκε Thursday at 09:52 πμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 09:52 πμ (edited) Απλά τώρα απαντάς σε ερώτηση που έγινε παραπάνω από τον ntanos και αλλάζεις όλα τα δεδομένα. Το Τοπογραφικό για την Ο.Α. θα ΕΠΡΕΠΕ να λάβει υπόψιν τα δεδομένα της Π.Ε. και να εφαρμόσει τα δεδομένα της μελέτης. Υπάρχει, μετα από μία Π.Ε., πίνακας της Π.Ε. που είναι και ο καθρέφτης για τα οικόπεδα. Πρέπει να δεις (αυτοί που έκαναν την μελέτη της Ο.Α. όφειλαν να το δουν νωρίτερα) τον πίνακα οπωσδήποτε. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να αλλάζει σχήμα και εμβαδόν μία αρχική ιδιοκτησία και να τακτοποιείται μέσα από τις στήλες των εισφορών σε γη και χρήμα. Βγήκε μήπως η Οικ. άδεια πριν την κύρωση της πράξης με κάποια από τις εγκ. 106/1986 ή 59/1987 ?? Πρέπει να αναζητήσεις τον πίνακα της Π.Ε. και να μελετήσεις όλες τις στήλες που αφορούν το οικόπεδό σου αλλά και τα εφαπτόμενα σ' αυτό οικόπεδα. Edited Thursday at 10:00 πμ by nbr
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:37 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:37 πμ (edited) Έχουμε γωνιακό οικόπεδο,μεσαίο 1,μεσαίο 2 ,μεσαίο 3.Είμαι το μεσαίο 2,κατα 99 τα εκατό το μεσαίο 1 έχτισε εις βάρος του γωνιακού,τώρα το γωνιακό τι έκανε δε ξέρω......Το πιο σωστό μου φαίνεται είναι να παω με τις συντεταγμένες μου και οι υπόλοιποι ας πάνε να κόψουν τον λαιμό τους.Απλα θα έχω κενή λωρίδα 40 εκατοστά ανάμεσα σε μένα και τον όμορο την οποία θα την γεμίσω κατιπιν συννενοήσεως με τον όμορο με φελιζόλ.Τα γωνιακό και το μεσαίο 1 έχουν χτιστεί μετα το 2000 και πριν το 2011 Edited Thursday at 10:42 πμ by Panagiotis Andrianopoulos 1
nbr Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:55 πμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:55 πμ (edited) Δεν απαντάς στο ερώτημα: Αν δηλ. έχεις δει τους πίνακες και τα τελικά διαγράμματα που προκύπτουν από την μελέτη της Π.Ε. Τα όμορά σου μπορεί να έκτισαν με βάση κάποιας εγκυκλ. που ανάφερα παραπάνω. Edited Thursday at 10:57 πμ by nbr
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Thursday at 11:07 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 11:07 πμ Όχι δεν εχω δει πίνακες και τελικά διαγράματα ,η περιοχή μπήκε στο σχέδιο το 97.Εγκύκλιος δεν υπάρχει ,τα όμορα χτίστηκαν όπως αναφέρω. 1
nbr Δημοσιεύτηκε Thursday at 11:17 πμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 11:17 πμ Δεν κάνεις τίποτα αν δεν πάρεις στα χέρια σου τον πίνακα που περιέχει το οικόπεδό σου, απόσπασμα (1/1000 με κυκλάκια) της τελικής πινακίδας και αυτοσχέδιο με συντεταγμένες του Ο.Τ. στο οποίο ανήκει το οικόπεδό σου. Είναι πιθανό να σου δίνει η μελέτη οικόπεδο που είναι διαφορετικό από το αρχικό σου. Πρέπει να δεις ΚΑΙ τις εισφορές σε γη και χρήμα.
Didonis Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:14 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:14 μμ (edited) 1 ώρα πριν, Panagiotis Andrianopoulos said: ...,μεσαίο 1,μεσαίο 2 ,μεσαίο 3.Είμαι το μεσαίο 2,κατα 99 τα εκατό το μεσαίο.... Μπρε συνάδερφε...... εμένα τουλάχιστον με μπέρδεψες. 2-3 απλές ερωτήσεις και απάντησε Στο Τοπογραφικό της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ οικοδομικής Άδειας και στο Διάγραμμα Δόμησης ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ γράφει ότι έχει πρόσωπο ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ??? Στην υφιστάμενη κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ του οικοπέδου σου ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ πρόσωπο έχεις??? και αυτά τα 2 πρέπει να είναι τα ίδια (με ελάχιστη απόκλιση). Αν δεν είναι ΙΔΙΑ θες ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ή Ενημέρωση Οικοδομικής Άδειας. Επικουρικά Τα όρια των όμορων είναι καλά διαμορφωμένα? Έχουν χτίσει δηλαδή κτήρια στα όποια δικά τους όρια?? Υ.Γ. Εάν διαπιστώνεις διαφορές αν κατάλαβα καλά... Με τον Τοπογράφο που υπογράφει το Τοπογραφικό της Άδειας μίλησες? σου εξήγησε γιατί αυτές οι διαφορές?? Edited Thursday at 12:16 μμ by Didonis
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:27 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:27 μμ Εχώ τρία Μεσαία οικόπεδα. Μεσαιο1,Μεσαίο2,Μεσαίο 3 To όμορο μου οικόπεδο(Μεσαίο 1) είναι υλοποιημένο 40 εκατοστα λάθος,και το δικό μου οικόπεδο από 12,00 μέτρα γίνεται 12,40. Ο αγοραστής το αγόρασε το 2018 με φάτσα 12,00 μ. Τι κάνω? Αφήνω κενή λωρίδα 40 εκατοστών με το οικόπεδο Μεσαίο 1? Ή αφήνω λωρίδα 40 εκατοστά με το άλλο όμορο Μεσαίο 3 (που είναι αδόμητο)? 1
ekechagi Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:29 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:29 μμ Αυτό το πράγμα, στο τοπογραφικό της αδείας και στο διάγραμμα δόμησης δεν αποτυπώνεται; Ο τοπογράφος της αδείας δεν εμφανίζει το γειτονικό κτίσμα;
Didonis Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:30 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:30 μμ 1 λεπτό πριν, Panagiotis Andrianopoulos said: ..... Τι κάνω? .... Μίλα με τοπογράφο σου Τι ισχύει και ενδεχόμενα αναθεώρηση άδειας με διορθωμένο τοπογραφικό
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:31 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:31 μμ (edited) Τα όρια μου δεν αλλάζουν ούτε τα μέτρα του οικόπεδου. Απλά ό όμορος μου έχει υλοποιήσει λάθος το όριο του Γιατί να κάνω αναθεώρηση? Edited Thursday at 12:31 μμ by Panagiotis Andrianopoulos 1
Recommended Posts