ekechagi Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:34 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:34 μμ 1 λεπτό πριν, Panagiotis Andrianopoulos said: Τα όρια μου δεν αλλάζουν ούτε τα μέτρα του οικόπεδου. Απλά ό όμορος μου έχει υλοποιήσει λάθος το όριο του Γιατί να κάνω αναθεώρηση? Γιατί η θέση του κτηρίου σου εξαρτάται (και) από την υλοποιημένη θέση του όμορου κτίσματος. Εάν ο γείτονας έχει τραβηχτεί 40 cm μέσα στο οικόπεδο του, εσύ δεν μπορείς να χτίσεις στο όριο. Το τοπογραφικό της αδείας είναι λάθος, το διάγραμμα κάλυψης είναι λάθος, η άδεια σου είναι λάθος. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, δεν αποτυπώνεται σε Τοπογραφικό Αδείας;
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:43 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:43 μμ (edited) Γιατί δε μπορώ να χτίσω στο όριο????? Ο γείτονας δε μου αφήνει Δ απλα έχει υλοποιήσει λάθος τα περίγραμματα του οικοπέδου του,δε χάνει μέτρα Edited Thursday at 12:46 μμ by Panagiotis Andrianopoulos 1
ekechagi Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:53 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 12:53 μμ Φίλε μου, έχεις μια μελέτη λάθος και προσπαθείς να βρεις τερτίπια, για να προχωρήσεις την εργολαβία. Θες να σου δικαιολογήσουμε εμείς πώς να χτίσεις λάθος ένα αντικείμενο αξίας μισού εκατομμυρίου, τουλάχιστον. Και δεν αντιλαμβάνεσαι ότι η μαλακία του γείτονα, ναι επηρεάζει και εσένα. Το τοπογραφικό και το διάγραμμα δόμησης που έχει εκδοθεί, συμφωνεί με την υφιστάμενη κατάσταση; Στην τελική, επιβλέπων εσύ είσαι, εάν θες βάλε 40 cm φελιζόλ και πες στον Ελεγκτή Δόμησης ότι είναι αντισεισμικός αρμός, εσύ σφραγίζεις και φέρεις την ευθύνη. Ή σκέψου από τώρα πώς θα εξηγήσεις στον πελάτη πώς ξόδεψε μισό εκατομμύριο ευρώ για να μην μπορεί να πάρει νερό και ρεύμα. Τρόποι να προχωρήσεις και να μην παγώσεις την εργολαβία υπάρχουν, αλλά εσύ φέρεις την ευθύνη. 2
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:05 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:05 μμ Φίλος σου δεν είμαι και δε θέλω να γίνω, Γενικά δε μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί ειδικα από ανθρώπους που σχολιάζουν με ψευδώνυμα. Απλά και πάλι δυστυχώς δεν απαντάς στην ερώτηση μου γράφοντας διάφορες κοτσάνες, Αν έχεις περαιτέρω θέμα έλα να τα πούμε από κοντά,στείλε μου προσωπικό μήνυμα. 8
Didonis Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:09 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:09 μμ 2 λεπτά πριν, Panagiotis Andrianopoulos said: ...δεν απαντάς στην ερώτηση μου γράφοντας διάφορες κοτσάνες, ενημερωτικά αν ξανά προσβάλεις συνομιλητή που προσπαθεί να βοηθήσει το θέμα θα κλειδώσει.
ekechagi Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:14 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:14 μμ Απαντάω καθαρά και μόνο για τους μελλοντικούς συναδέλφους που θα βρουν κάτι αντίστοιχο: Δες τι απεικονίζει το Τοπογραφικό της Αδείας και το Διάγραμμα Δόμησης και σύγκρινε το με την πραγματική κατάσταση. Εάν οι δύο αυτές μελέτες δεν συμφωνούν με το χωράφι που χτίζεις, μην προχωράς με σιδέρωμα. Εάν εξακολουθείς να θεωρείς ότι λέω κοτσάνες, τράβα κόλλα το κτήριο σου στον γείτονα, δεν υπάρχει πρόβλημα. 2
kfil Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:14 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:14 μμ Για να καταλάβω. Το οικόπεδό σου (βάσει συμβολαίων -κτηματολογίου κ.λ.π) είναι 12.00μ ή 12.40; Αν είναι 12 τότε τι σε απασχολεί; πας όπου είναι το νόμιμό σου. Αν είναι 12.40 θέλει αλλαγή όλων των στοιχείων (συμβόλαια , κτηματολόγια κ.λ.π) Και μάλιστα πρέπει στο δικό σου να αφήσεις και αντισεισμικό αρμό .
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Thursday at 02:52 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Thursday at 02:52 μμ Μπορώ να το χτίσω ακριβώς όπως στο κτηματολόγιο στα συμβόλαια ,σύμφωνα με το ΔΚ και το τοπογραφικό.Θα έχω όμως ενα κενό 40 εκατοστα με τον όμορο. 1
tetris Δημοσιεύτηκε Thursday at 03:55 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 03:55 μμ Από τις πληροφορίες που έχεις πάρει εδώ από τους εξαιρετικούς συναδέλφους, ένα πράγμα μπορείς να κάνεις. Εξηγείς στον ιδιοκτήτη ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να λυθεί πριν την έναρξη των εργασιών. Αν επιμένει να συνεχίσει, είτε διασφαλίζεσαι εγγράφως, είτε παραιτείσαι κι αναλαμβάνει άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. 1
Recommended Posts