Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα

Ψάχνω να βρω εάν πρέπει να τοποθετήσουμε ανιχνευτή υδρογόνου σε χώρο φόρτισης μπαταριών για περονοφόρα ο οποίος όμως βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο (κάτω από υπόστεγο).

Ξέρω ότι βάζουμε ανιχνευτή όταν είναι σε εσωτερικό χώρο αλλά σε αυτή την περίπτωση τί γίνεται?

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, που είδες ότι πρέπει να μπει τέτοιος ανιχνευτής; 

Δημοσιεύτηκε
On 31/3/2025 at 9:11 ΠΜ, alej said:

Καλημέρα, που είδες ότι πρέπει να μπει τέτοιος ανιχνευτής; 

Καλημέρα

O OSHA και ο NFPA λέει ότι στους χώρους φόρτισης μπαταριών πρέπει να υπάρχει ανιχνευτής υδρογόνου.

Δε διευκρινίζει για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Δημοσιεύτηκε

ανίχνευση υδρογόνου και σύστημα εξαγωγής του τοποθετείται σε δωμάτια συσσωρευτών που μπορεί να δημιουργηθεί εκρηκτική ατμόσφαιρα, σε ανοικτό χώρο είναι δυνατό να δημιουργηθεί;

Δημοσιεύτηκε

Τα πρότυπα αυτά τα έχεις εσύ; Εννοώ συνάδελφε τα έχεις διαβάσει από τα πρωτότυπα; Είναι οι τελευταίες εκδόσεις; Παραγωγή υδρογόνου έχουμε σε συγκεκριμένες κατηγορίες μπαταριών όταν είναι σταθερά τοποθετημένες, σε αυτές των αυτοκινήτων δεν θυμάμαι τι αναφέρουν τα πρότυπα 

Επίσης, καλά κάνεις και κοιτάς τα πρότυπα αυτά αλλά στην Ελλάδα ισχύουν ευρωπαικά και ελληνικά. Δες τι αναφέρουν και οι σχετικές πυροσβεστικές διατάξεις.

Δημοσιεύτηκε

Επειδή η εταιρεία που δουλεύω είναι πολυεθνική μου ζήτησαν τον ανιχνευτή υδρογόνου και όταν απάντησα ότι από τη στιγμή που είναι έξω δε θα έχει συγκέντρωση υδρογόνου, μου είπαν ότι αν υπάρχει σχετική νομοθεσία που λέει ότι έξω δε χρειάζεται τότε να μη βάλλω αλλά αν δεν το διευκρινίζει τότε να τοποθετήσω. Οπότε ψάχνω κάποια διάταξη που να αναφέρει κάτι σχετικό για να προχωρήσω αναλόγως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.