Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόβλημα στον καθορισμό κτιρίου με το πρόγραμμα της 4M στο GCAD. Προσπαθώντας να ανεβάσω το σχέδιο σε .dwg έχοντας το μπλοκ μέσα στη μελέτη δεν μου το ανεβάζει και μου βγάζει το εξής μήνυμα. Οτι και να κάνω, μετονομασία καινούργια αρχεία από την αρχή, νέα μπλοκ, όλα αποτυγχάνουν. Αν καταφέρω και πάρει το, πρώτο μου όροφο στον επόμενο δεν ανεβάζει κανένα τρόπο το σχέδιο μου. Εχει κανείς ιδέα? Ευχαριστώ πολύ. 

ΥΓ. Να σημειώσω ότι το πρόβλημα έχει προκύψει στις τελευταίες μελέτες και με μερικές προσπάθειες εβλεπε το σχέδιο ενώ τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

image.png.e2a3f2f2cf2be45cd2c7c33f46dcab2c.png

 

(Μεταφέρθηκε στην παρούσα ενότητα. akis73)

Edited by akis73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.