Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
On 5/4/2025 at 10:40 ΜΜ, Pavlos33 said:

@Petros331 Μην κάνεις συνεχόμενες παραθέσεις. Υπάρχει η επιλογή επεξεργασίας κειμένου. Μην κάνεις παράθεση στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Απλώς μπορείς να γράψεις από κάτω χωρίς να πατάς παράθεση.

Συγνώμη σήμερα γράφτηκα και τα μαθαίνω. Διαβάσατε τα παραπάνω?

• Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε (edited)

τώρα στο είπα να μην πατάς "παράθεση". Διάβασε λίγο τους κανόνες συμμετοχής.

Στο θέμα σου τώρα... Μήπως μπορείς να ανεβάσεις το φύλλο που αναφέρεις για την αναθεώρηση;

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε (edited)

Έγραψα στο σωστό σημείο τώρα? Πιστεύω το έμαθα !! Αυτή είναι η σελίδα που γράφει για την αναθεώρηση . Αν δεν φαίνεται καλά πείτε μου να το ανεβάσω καλύτερα.

Screenshot_2025-04-04-22-51-35-017_com.adobe.reader.jpg

Screenshot_2025-04-05-22-50-11-292_com.google.android.apps.photos.jpg

Edited by Petros331
Δημοσιεύτηκε

Άρα έχουμε τελευταία αναθεώρηση το 2007. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι επιλέξιμο, διότι ξεπερνάς το έτος 2007 (λόγω της αναθεώρησης η οποία συνιστά μεταβολή στο ακίνητο, ήτοι επίκειται αποπεράτωσή του, η οποία δεν είχε γίνει το 2007).

Δημοσιεύτηκε

Κατάλαβα. Δηλαδή θεωρείται σημαντική αλλαγή στο ακίνητο αυτή η αναθεώρηση? Δεν παίζει ρόλο αν είχαν πληρωθεί τα ένσημα του ΙΚΑ το 2006? Επίσης έχω από το 2003 τη δήλωση οικοδομοτεχνικού έργου όπου γράφει ότι το 2003 βρισκόταν στον κωδικό 42 στη φάση 3 του κατασκευαστικού έργου. 

Δημοσιεύτηκε

Ναι, διότι το 2007 είχε κατασκευαστεί μόνο ο σκελετός. Το πρόγραμμα δεν ασχολείται με ένσημα ούτε άλλα αποδεικτικά, όπως πχ μαρτυρίες ή λοιπά έγγραφα. Σου λέει 2 πράγματα. Έτος άδειας ή αναθεώρηση, +2 έτη.  Παρόλα αυτά, ψάξτο, ρώτησε, στείλε ερωτήματα κλπ. Μπορεί και να το κερδίσεις μέσα στην όλη ασάφεια. 

Δημοσιεύτηκε

Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τουλάχιστον κατάλαβα τι ακριβώς εννοεί η αναθεώρηση. Θα το ψάξω όσο μπορώ. Τι θα μπορούσα να κάνω και τι χαρτιά να βρω ώστε να έχω ελπίδες? Επειδή κι εγώ διαβάζω λίγο εδώ λίγο εκεί και δε ξέρω τι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο. Ξέρω ότι το σπίτι ήταν κατοικήσιμο το 2006 με ρεύμα νερό και όλες τις εγκαταστάσεις. Κι απο όσο ξερω δεν έγινε άλλη αλλαγή μετά το 2006-2007. Αξίζει να ψάξω κάποιο συγκεκριμένο έγγραφο που θα βοηθούσε? 

Δημοσιεύτηκε

Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αναθεώρηση για παράταση ισχύος επ' αόριστον λόγω αποπερατώσεως σκελετού το έτος 2007 και το 2006 να έχει γίνει ρευματοδότηση. Όπως σου είπα και πριν, το πρόγραμμα δεν ζητάει τέτοια στοιχεία. Έχει συγκεκριμένα κριτήρια (Ο.Α ή αναθεώρηση). Η δική μου συμβουλή είναι να κάνεις την αίτηση σε τράπεζα και να δεις όταν η υπόθεση φτάσει στον τεχνικό έλεγχο αν θα σου εγκριθεί ως επιλέξιμο.  Να θυμάσαι ότι σε καμία περίπτωση να μην δώσεις προκαταβολή στον πωλητή και ακόμη χειρότερα, να μη συντάξεις  προσύμφωνο αγοράς (αρραβώνας).

Δημοσιεύτηκε

Έχω αυτό το χαρτί του 2006 του ηλεκτρολόγου και κάνω δεξιά που γράφει τον αριθμό πελάτη είναι ο αριθμός παροχής ρεύματος που έχω κι εγώ ακόμα. Άρα είχε μπει η χελώνα το 2006.μ γι'αυτό είπα ότι είχε ηλεκτροδότηση. Ναι έχω κάνει την αρχική αίτηση προέγκρισης και περιμένω να με καλέσουν ώστε να δώσω τα στοιχεία του ακινήτου. Αφήνω το χαρτί ηλεκτρολόγου από κάτω και έχω ήδη ζητήσει βεβαίωση πρώτης ρευματοδοτησης. Ότι μπορέσω να πάρω από χαρτιά θα τα πάρω και βλέπουμε.  Απλά βλέπω ότι η άδεια εγκαταστάτη έληγε 16/04/2007 και στις 19/04/2007 έγινε η αναθεώρηση. Μήπως ήταν αυτός ο λόγος αναθεώρησης? Τι να πω δε ξέρω. 

Screenshot_2025-04-05-23-32-36-003_com.adobe.reader.jpg

Screenshot_2025-04-05-22-50-11-292_com.google.android.apps.photos.jpg

Δημοσιεύτηκε

Τζάμπα παιδεύεσαι. Δεν θα ληφθεί υπόψη. Δες στον τεχνικό έλεγχο της τράπεζας τι θα σου πουν και τα ξαναλέμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.