Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοποθέτηση κλίμακας σε προσθήκη


evaki

Recommended Posts

Σε μια προσθήκη καθ' ύψος εντός οικισμού σε οικόπεδο με υπόλοιπο κάλυψης έχει τοποθετηθεί το κτίσμα ελεύθερα στο οικόπεδο με απόσταση από τα όρια 4,00μ. στην Α πρόσοψη και 4,00μ. στην Β πρόσοψη που σχηματίζει γωνία με την Α (σα να λέμε στην πλαϊνή όψη. Στις υπόλοιπες δύο αφήνει το ισόγειο 5,00μ. και 9,00μ. Το 4,00μ. της μίας όψης μπορεί να πάρει την προσθήκη της κλίμακας προκειμένου να ανεβαίνει στον Α' όροφο όπως λέει το άρθρο 14 (απόσταση 2,50μ.) ή θεωρείται ακάλυπτος. Σ.σ. η πλευρά αυτή έχει πρόσωπο σε κοινοτική οδό πλ. 3,00μ. Επισυνάπτω σκαρίφημα. Η κόκκινη διακεκομμένη είναι η προσθήκη σκάλας.

post-1466-131887225845_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Επειδή υπάρχουν και άτομα κάποιας προχωρημένης ηλικίας (εγώ όχι, μιλάω για τους zavi, rigid, ilias, paktomenos κ.α.) μήπως είναι δυνατόν να γίνει η εικόνα λίγο μεγαλύτερη...

Εγώ προσωπικά θα εκφέρω άποψη για το κτίριο σαν δόμημα....για τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος θα φέρουν άποψη οι συνάδελφοί σου...

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που η (κάθε) εξωτερική κλίμακα κατασκευάζεται εντός των επιτρεπόμενων ορίων δόμησης μπορεί να μπει οπουδήποτε. Αν λοιπόν από τον κοινοτικό δρόμο δεν υπάρχει κάποια καθορισμένη απόσταση (δεν ξέρεις ποτέ) πλην των στάνταρ 2,50 μ. δε βλέπω πρόβλημα. Εννοείται ότι υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης κάποιου τμήματος της σκάλας στη διαμόρφωση εξωτερικού χώρου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.