Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Η ερώτηση μου αφορά μελέτη τοιχίων αντιστήριξης στο Πήλιο γύρω από εκκλησία, πρόκειται για δημόσιο έργο και πρέπει να ετοιμάσω πέρα από τα σχέδια, προϋπολογισμό. Δεν έχω ξανασχοληθεί με προδιαγραφές δημόσιου έργου.. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος που βρίσκονται τα τελευταία τιμολόγια ΑΤΟΕ που πρέπει να βασιστώ για τις εργασίες και που οι συντελεστές αναθεώρησης για το 2025? Ή πως θα είμαι σίγουρη ότι παίρνω τις σωστές τιμές για τις σχετικές εργασίες..? Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο και τηλέφωνα στην περιφέρεια δεν έχω καταλήξει κάπου. Ευχαριστώ για την όποια πληροφορία εκ των προτέρων.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Τα τελευταία τιμολόγια είναι τα περιγραφικά τιμολόγια του 2017 (ΦΕΚ 1746Β/19.05.2017). Μπορείς να κάνεις αναζήτηση εδώ στο σάιτ και θα τα βρείς σε μορφή doc και xls. 

Επισυνάπτω έναν σχετικό προϋπολογισμό που αναζήτησα στο διαδίκτυο https://pogoni.gr/wp-content/uploads/2022/05/ΜΕΛΕΤΗ_1.pdf.

Στον προϋπολογισμό που θα συντάξεις θα πρέπει να συμπεριλάβεις το ΓΕΟΕ 18%, τα απρόβλεπτα 15%, αναθεώρηση όση εκτιμάς καθώς και απολογιστικά.

Όσο αναφορά τους συντελεστές αναθεώρησης είναι τα ΦΕΚ 5983Β / 20.12.2021 και ΦΕΚ 5565Β / 31.10.2022. 

Συντελεστές αναθεώρησης για το έτος 2025 δεν έχουν εκδοθεί ακόμη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως προσωρινούς του συντελεστές του 2022.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.