Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έλεγχος λογισμικού για στατικά


maximos75

Recommended Posts

Παιδιά θα παρακαλούσα να γράφετε συγκεκριμένες προτάσεις για να καταλήξουμε κάπου και οχι σπαμ..Εγω λέω για αρχή μία τετράγωνη κάτοψη με ένα μικρό αυτάκι για να είναι και λίγο "Γ".Να ανεβάσω κάτι τέτοιο να το συζητήσουμε..?Επίσης λέω α=0.16 , q=3.5 , πέδιλα, συνδετήριες και όχι ικανοτικό ούτε φυτευτά.Θα ανεβάσω κάτι μάλλον το βράδυ ή αύριο να το δείτε και ξεκινάμε και αν πετύχει κάνουμε και άλλη ανάλυση σε πιο πολύπλοκο φορέα.Θα είναι 5οροφο με 2μετρα τοιχεία...

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν ήδη τα πρότυπα παραδείγματα του ΟΑΣΠ (Αβραμίδη) απ' τα οποία έχουμε και αποτελέσματα της ανάλυσης με το SAP.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εχει προσπαθησει κανεις να επαληθευσει καποιο απο αυτα τα παραδειγματα?

Εγω παιδευω 2-3 μερες το πρωτο παραδειγμα με το ΕΤΑΒS και το SPACE II και με το χέρι αλλα δεν εχω καταφερει 100% ακριβεια, ιδιως στις ιδιοπεριοδους και στις ακαραιες ροπες των ζυγωμάτων.

Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει κάποια στο SAP και μου βγήκαν αλλά θέλει αρκετή προσοχή. Όσον αφορά τις ροπές των ζυγωμάτων πρόσεξε ότι οι τιμές που δίνει ο Αβραμίδης δεν είναι οι τιμές του κόμβου αλλά οι τιμές τις παρειάς (αν θυμάμαι καλά γιατί πάει και λίγος καιρός...)

Link to comment
Share on other sites

Εχω λύσει τα παραδείγματα με το ΝΕΧΤ. Δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές, αλλά σε μερικά παραδείγματα έχεις απόκλιση και 10%-15% στα εντατικά μεγέθη. Στις ιδιομορφές οι αποκλίσεις είνια πολύ πιο μικρές.

Εννοείται δεν θα έχει ακρίβεια το SAP με το ΝΕΧΤ γιατί χρησιμοποιούνε διαφορετικούς αλγορίθμους επίλυσης και προσωμείωσης. Το μόνο σίγουρο είναι οτι η βάση για συγκρίσεις αποτελεσμάτων είναι το SAP.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δίκιο για την παρειά, βελτιώθηκαν πολυ τα αποτελεσματα.

Pappos ναν εχεις 10% αποκλισεις νομιζω εχεις κανει καλη δουλεια με το next, ιδιως αν εχεις και καλη ακριβεια σε ιδιοπεριοδους.

Link to comment
Share on other sites

Βarracuda:

Και εμένα με είχε προβληματίσει στην αρχή και κυρίως δεν μπορούσα να καταλάβω πως με διαφορετικές ακραίες ροπές έβγαινε η ίδια ροπή ανοίγματος... Σαν να μην ίσχυε το ql^2/8 !!! Βέβαια αν το σκεφτέις είναι λογικό να παίρνει τις παρειές γιατί κανει τη θεώρηση του άκαμπτου κόμβου

 

Pappos:

Τις διαφορές τις είχες και στα πρώτα παραδείγματα ή μόνοστα τελευταία που έιναι και ιδιαίτερα πιο σύνθετα?

Link to comment
Share on other sites

Και στις πλακοδοκούς κάνει μια παραδοχή ο Αβραμίδης να το έχεις και αυτό υπόψη σου. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και καλά αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.