uiop Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Γειά χαρά! Θα ήθελα να ρωτήσω για βιβλιογραφία -ελληνική και αγγλική- σχετικά με τις μεθόδους διάνοιξης και υποστήριξης σηράγγων. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2009 συνάδελφε δες για αρχή και μόνο τα 1. Τεχνικά έργα Υποδομής Χ.Μαραγκός 2.Underground Excavations in rock E.Hoek - E.T. Brown 3. Bieniawski Geomechanics classification of rock masses 4.Τεχνικές διάνοιξης σηράγγων Τομος Ι Α.Ι.ΣΟΦΙΑΝΟΣ υπάρχουν πάρα πολλά γράψε τι θες να κάνεις πιό συγκεκριμένα για να βοηθήσουμε πιό ουσιαστικά τα ξαναλέμε
stpetrid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Μπορείς να κατεβάσεις και το βιβλίο του Καββαδά. Έχει ένα κεφάλαιο σχετικό. Τώρα αν είσαι ψαγμένος θα το ξέρεις λογικά ήδη γιατί είναι πολύ γνωστή η ιστοσελίδα του. http://users.ntua.gr/kavvadas/Books/books.htm
uiop Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Για την ώρα νομίζω ότι έχω καλυφθεί. Ευχαριστώ και πάλι.
isovitis2003 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2009 Εχω θέμα διπλωματικής πάνω στην υποστήριξη σήραγγας σε χαλαρά εδάφη ,υπάρχει κάποια σχετική βιβλιογραφία πανω σ αυτό? Ακόμα το<<Τεχνικές διάνοιξης σηράγγων Τομος Ι Α.Ι.ΣΟΦΙΑΝΟΣ>> υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή ? ή κάποιος τρόπος να το βρώ? ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα