Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 ....Αυτά τα επιπλέον τετραγωνικά μπορώ να τα δικαιολογήσω? Από την βασική γεωμετρία των τριγώνων … Και δεν χρειάζεται δικαιολόγηση, αν στο ζητήσει κάποιος ενημέρωσε τον να κάνει μια επανάληψη γεωμετρίας 3 γυμνασίου νομίζω…
1975 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 απλά ρωτάω γιατί σε όσα εξοικονομώ έχω κάνει ποτέ δεν ΄έχει προκύψει να αλλάξω τα τετραγωνικά του κελύφους. Μόνο το u μετά τις προτεινόμενες παρεμβάσεις και αναρωτιέμαι εαν το δέχονται αυτό, γιατί για την σκεπή ο ιδιοκτήτης δεν θα εκδόσει οικοδομική άδεια
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Μα για αυτό σου είπα κι εγώ… απλή γεωμετρία είναι.
1975 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Δηλαδή έχεις καταθέσει φάκελο εξοικονομώ έχεις αλλάξει τα τετραγωνικά της οροφής στην πρόταση και πέρασε? χωρίς να το δικαιολογήσεις?
1975 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο? πως αντιμετωπίζεται την διαφορά τετραγωνικών?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα