JTB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 ******************************************************** (Σβήστηκε μετά από επιπόλαιη δημοσίευση...) Ετσι.... για να βλέπουμε και κάτι πέρα από τα καθημερινά... (τα άσχημα και ασήμαντα...)
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 δεν μου λες? αυτό ειναι? http://www.arcspace.com/books/architecture_now_2/architecture_now_2_book.html
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 μάλιστα, αυτό ειναι. και δεν μου λες: είσαι ο συγγραφέας και to διανέμεις ελεύθερα ή θες να εκθέσεις το forum? ή θες να αλλάξεις τοποθεσία: Κορυδαλλός (μέσα λίαν προσεχώς)
JTB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Σωστά.... Αν κι εγώ το έλαβα με παρόμοιο τρόπο.... Μάλλον πρέπει να σβήσει... Απλώς μου άρεσε πολύ και δεν το σκέφτηκα έτσι...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Να σβησεις το link που δίνεις στο 1post με το edit ειναι τόσο δύσκολο?
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2009 Υποθέτω πως και οι δυό σας το σβήσατε από τον υπολογιστή σας!!!
ckiriako Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με οποιασδηποτε μορφης υλικο που προστατευεται απο πνευματικα δικαιωματα αν δεν θελουμε να προκαλεσουμε προβληματα στον διαχειριστη του φορουμ. Ευχαριστω που το χειριστηκατε σωστα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα