Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιτέλους - master τα πτυχία των Πολυτεχνικών


rigid_joint

Recommended Posts

Για εμένα να πάρουν στα πέντε χρόνια Msc. Αφού έχει καθιερωθεί το αγγλοσαξονικό σύστημα παντού. Σε μερικά πολυτεχνεία όμως στην Γερμανία τους ρωτάνε αν θέλουν πριν την αποφοίτηση, το Diplom ή το Msc και η πλειοψηφία λέει το παλιό καλό Diplom. Γούστα είναι αυτά. Όπως είπα προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν είναι να γίνει ας γίνει.

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ξεχνιόμαστε. Μοναδικός υπεύθυνος που ΔΕΝ έχουν γίνει διαρθρωτικές κινήσεις προκειμένου να αναγνωριστούν τα διπλώματα του πολυτεχνείου ως master (ή meng ?) είναι το ΤΕΕ και η αδιαλλαξία του. Χρόνια τώρα η πολιτεία, στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών συνθηκών καλεί το ΤΕΕ να συμμορφωθεί με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση για να μπορέσει με βάση αυτά να αναγνωρίσει και το δίπλωμα ως master. Το ΤΕΕ και κάποιοι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της πολυτεχνικής κοινότητας όμως αρνούνται πεισματικά τη νέα Ευρωπαϊκή πραγματικότητα την οποία βεβαίως έχουν αποδεχθεί πλήρως οι κομματικές παρατάξεις μέσω των οποίων αναρριχήθηκαν.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί βρε rigid είπα τίποτα κακό ? Την γνώμη μου είπα. Ούτε ειρωνεία ούτε κάτι άλλο.

βρε pappos δεν ειπα τιποτα για σένα, με δουλεύεις ρε συ? για το ΤΕΕ λέω και τις "πρυτανικες αρχές". Φεβρουάριος 2000 είναι το δημοσίευμα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.