avgoust Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 ilias αν η μονη ενσταση σου σε αυτο που λεει ο acnt ειναι οτι προκυπτει υπογειο με h > 3 , δεν θα μπορουσες να ανεβασεις στα σχεδια το δαπεδο του ψηλου τμηματος του υπογειου ως μπαζωμα σε σταθμη τετοια ωστε h = 3 ( αν εχω καταλαβει καλα τη γεωμετρια του πραγματος) ?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 πάντω όπως και να έχει εγώ δεν θα το μπάζωνα (στην πράξη) και θα είχα ένα πολύ καλό αποθηκευτικό χώρο
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 ilias αν η μονη ενσταση σου σε αυτο που λεει ο acnt ειναι οτι προκυπτει υπογειο με h > 3 , δεν θα μπορουσες να ανεβασεις στα σχεδια το δαπεδο του ψηλου τμηματος του υπογειου ως μπαζωμα σε σταθμη τετοια ωστε h = 3 ( αν εχω καταλαβει καλα τη γεωμετρια του πραγματος) ? avgoust δεν κατάλαβα αυτό που μου λες, τι εννοείς? πάντω όπως και να έχει εγώ δεν θα το μπάζωνα (στην πράξη) και θα είχα ένα πολύ καλό αποθηκευτικό χώρο Άρη
avgoust Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 ilias ειπες οτι δεν μπορεις να κανεις ολη την κατοψη σου υπογειο λογω της ανισοσταθμιας της οροφης υπογειου , διοτι για να εχεις τα απαιτουμενα καθαρα υψη στο χαμηλο τμημα του υπογειου καταληγεις σε καθαρο υψος >3 m στο ψηλο τμημα του υπογειου , οποτε εχεις προβλημα ΓΟΚ. Σωστα ? Αν ναι τοτε αυτο που σου προτεινω για να ξεπερασεις το προβλημα του ΓΟΚ , ειναι να θεμελιωσεις μεν στην ιδια σταθμη , αλλα να δειξεις και το δαπεδο του υπογειου ανισοσταθμο , ετσι ωστε να εισαι παντου με καθαρο υψος υπογειου 3m.
acnt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Δηλαδή να κάνει την ανισοσταθμία στην μπαζόπλακα ανάποδα απ'ότι είναι στην οροφή υπογείου... Φανταστικό!!!!!
erling Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Μάλλον κατα τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να γίνει.
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 .......... σου προτεινω για να ξεπερασεις το προβλημα του ΓΟΚ , ειναι να θεμελιωσεις μεν στην ιδια σταθμη , αλλα να δειξεις και το δαπεδο του υπογειου ανισοσταθμο , ετσι ωστε να εισαι παντου με καθαρο υψος υπογειου 3m. avgoust πάρα πολύ καλό!!! Και υπόγειο της προκοπής γίνεται και καλύτερα στατικά θα το αντιμετωπίσω. Αν και υποψιάζομαι (χωρίς να ξέρω) ότι θα τεθεί θέμα ΙΚΑ (μεγαλύτερες εισφορές βλέπεις) και ίσως δε δεχτούν. Θα το προτείνω σαν λύση και θα επανέλθω με αποτελέσματα.
Chihor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Οι χρήστες του fespa καλά τα είπανε. Με το next πως προσομοιώνουμε ανισοσταθμίες; Και αναφέρομαι κυρίως σε ανιστοσταθμίες στις οποίες χρησιμοποιούμε ψηλές δοκούς (π.χ. 30/120). Βάζουμε ορθογωνική δοκό και μία στάθμη; Να χωρίσουμε διαφράγματα δεν μπορούμε επειδή θα πρέπει να δηλώσουμε τους κοινούς κόμβους σε δύο διαφράγματα, οπότε ακυρώνεται ο διαχωρισμός. Το έχει δουλέψει κανείς εκτεταμένα το ζήτημα αυτό. Έχει ρωτήσει κανείς την computec; edit Λοιπόν, σχετικά με την απορία που είχα πιο πάνω μίλησα με Computec και σας μεταφέρω την απάντησή τους. Για μεγάλες ανισοσταθμίες, της τάξης δηλαδή του 1-1.5 μέτρου πρέπει να χρησιμοποιηθούν δύο στάθμες. Η προσομοίωση της κοινής δοκού δεν μπορεί να γίνει. Από την Computec μου είπαν να βάλω δύο δοκούς, από μία σε κάθε στάθμη δηλαδή, στο σημείο που κανονικά υπάρχει η μία δοκός. Για το ύψος της δοκού αυτής δεν ήταν ξεκάθαροι. Μπορούν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, οι δοκοί να έχουν η καθεμία το μισό ύψος της υπάρχουσας, αλλά δεν έχει και τόση σημασία αυτό. Απόλυτη απάντηση στο ζήτημα αυτό δε μου δώσανε. Εννοείται ότι η διαστασιολόγηση της δοκού, η οποία στη δικιά μου περίπτωση προκύπτει υψίκορμη κιόλας, πρέπει να γίνει στο χέρι. Παρατήρηση: Μην διαχωρίζετε διαδοχικες δημοσιευσεις σας. Κανετε χρήση της εντολής "επεξεργασια". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. acnt
kwstas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι τα στρεπτικά ζεύγη και πότε αναλύουμε με αυτά?
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Για τη μέθοδο των στρεπτικών ζευγών (2) διάβασε την §3.3.2[2] του ΕΑΚ. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται εναλλακτικά της μεθόδου μετατόπισης μαζών (1). Όταν όμως έχουμε δύο διαφράγματα σε μια στάθμη δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο (1) και καταφεύγουμε στη (2).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα