bagge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 καταρχήν ζητώ συγγνώμη εάν δεν έχω ανοίξει το θέμα στη σωστή θεματική κατηγορία/υποκατηγορία, αλλά νομίζω δε βρήκα κάτι πιο κατάλληλο... θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος την απόφαση δμεο/ε/οικ/827/4.8.1995 ή το φεκ 735/Β/4.9.1995 (κατάταξη εθνικού οδικού δικτύου κρήτης, βορείου και νοτίου αιγαίου και ιονίων νήσων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Έχεις κάποιο email να σου το στείλω? Στείλε το σε π.μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 αν και δέν έχω λάβει ακόμα τίποτα,θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Γτ δεν το ανεβάζετε στα downloads να μάθουμε και εμείς οι υπόλοιποι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Ο bagge με πρόλαβε και το ανέβασε ήδη. Το έχω ήδη εγκρίνει. Στη διάθεσή σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 βρήκα και την δμεο/ε/οικ/827/4.8.1995 απόφαση. για όσους ενδιαφέρονται την έχω ανεβάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 Σε ευχαριστούμε πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα