Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Για θεώρηση όρων δόμησης οικοπέδου μου ζητάνε δασαρχείο (εκτός των άλλων). Εκεί έχω την πράξη για να καταθέσω (αν το δεχτούν) αλλά η τελεσιδικία θα πάρει 2 ή μήνες. Μήπως παίρνω θεώρηση όρων δόμησης με κάποια επιφύλαξη;
sterzam Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Δύσκολο αυτό που λες... Μπορούν ίσως να δώσουν όρους με την σημείωση ''αν δεν είναι δασική έκταση'' ..αλλά και πάλι δύσκολα...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Σας εχουν ζητησει ποτε την Πραξη χαρακτηρισμου και τοπογραφικο σε πρωτοτυπο για την πληροτητα??? Σημερα ετσι μου ειπαν...Ηθελαν το πρωτοτυπο εγγραφο με τη σφραγιδα του Δασρχειου και το τοπογραφικο που το συνοδευει....
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Πάρε αντίγραφα από το Δασαρχείο, τα πρωτότυπα είναι για τον πελάτη.
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Κανει γνησιο αντιγραφο το Δασαρχειο?? Δεν το ηξερα.. Γτ ο βλακας το πρωι μου ειπε οτι "κανονικα" θελει τα πρωτοτυπα και αν χρειαστει καποτε Πραξη Χαρακτηρισμου, ξαναπας , λεει, Δασαρχειο.....
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Κανονικά, οποιαδήποτε απλή φωτοτυπία με μια ΥΔ ότι "είναι ακριβές φωτοαντίγραφο, το πρωτότυπο του οποίου κατέχω στα χέρια μου και επιδεικνύω σε κάθε ζήτηση", είναι αρκετή, αλλά μερικοί είναι τρόμπες...
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δείτε και την ΠΡΑΞΗ Χαρακτηρισμού εκτάσεως (άρθρου 14 Ν. 998/79) από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η πράξη αυτή δεν παράγει κανένα νόμιμο αποτέλεσμα, έναντι οποιασδήποτε αρχής ή ιδιώτη, αν δεν συνοδεύεται από σχετική βεβαίωση του Δασαρχείου, ότι έχουν τελεσιδικήσει οριστικά οι διαδικασίες που προβλέπονται από το άρθρο 14 του Ν.998/79 (δημοσίευση, ανακοίνωση, άσκηση και εκδίκαση αντιρρήσεων κ.λ.π.). Άρα συμπεραίνω πως για την έκδοση της αδείας απαιτείται η τελεσιδικία.
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Nα σας πω κι ένα μυστικό: Σε ορισμένες περιπτώσεις, γνήσιο αντίγραφο τοπογραφικού διαγράμματος μπορεί να εκδόσει και ένα ΚΕΠ. Τις "ορισμένες περιπτώσεις" δεν τις ξέρω επ'ακριβώς γιατί η δική μας πολεοδομία δεν τα δέχεται, ότι κι αν πεις. Ότι υπάρχει κάποια -παλιά- εγκύκλιος για τα ΚΕΠ περί γνησιου αντιγράφου τοπογραφικών μου το είπε μια φίλη μου, υπάλληλος ΚΕΠ. Απλά επειδή έτσι κι αλλιώς δεν περνάνε εδώ, δεν το έψαξε παραπέρα. Πρέπει να βρείτε κάποιον πολύ μάγκα υπάλληλο ΚΕΠ να σας δώσει την (εσωτερική) εγκύκλιο. Πάντως για το δασαρχείο, αν τους πεις σου βγάζουν ένα "γνήσιο αντίγραφο"... Δημόσια υπηρεσία είναι, έχει υποχρέωση να παρέχει γνήσια αντίγραφα των εγγράφων της.
lou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2011 Τυχαία βρήκα στο Διαυγεια αυτην την εγκύκλιο με ημ/νια 21-6-2011 εχετε την υπ' οψιν..... http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α3Υ0-Μ6
aquar Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2017 Γεια σας. Θέλει ένας αγρότης να βελτιώσει και να περιφράξει,τα γεωτεμάχιά του (ελαιώνες, βοσκότοποι) και θέλει να μπει και σε κάποιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Γνωρίζετε αν χρειάζεται πράξη χαρακτηρισμού από το δασαρχείο;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα