[email protected] Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Συνάδελφοι iliekater,acnt,anka και rigid. Έχετε προσφέρει πολλά περισσότερα από εμένα.ΕΓΩ σας ευχαριστώ για την προσφορά σας.Όσο για το συγκεκριμένο θέμα,δεν υπάρχουν ''ευχαριστώ'',ΠΑΡΤΕ ΤΑ Κ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.Θα μπορούσα να συνεισφέρω πολλά περισσότερα στο θέμα ''Ασφάλεια στην Εργασία'' αλλά μέσω του γραπτού λόγου μου φαίνεται κυκεώνας.Προτείνω επίσης λόγω της σοβαρότητας του θέματος,κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται κ από αυτό το θρεντ,το θέμα ''Ασφάλεια στην Εργασία'' να αποκτήσει δικό του section. Αυτά. @rigid:Στην αρχή το αρχείο δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ όνομα! (είμαι λίγο περίεργος όπως όλοι γνωρίζετε...).Να ευχαριστείς την anka που του έβαλε! Thanks anka,pardon my boredom..
anka Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Πώς να το έλεγα βρε rigid γεροπαράξενε; Δε μου ερχόταν κάτι καλύτερο. Πες καμιά ιδέα.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 Σαν ιδέα καλή ήταν, δε λέω. Εντούτοις, το είπα τότε μήπως ηταν καλύτερα στα ελληνικά ο τίτλος αντί των greeklish που ούτως ή άλλως εδώ δεν τα χρησιμοποιούμε για τη διευκόλυνση στην αναζήτηση, δηλαδή στατιστικώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μπει για αναζήτηση η λέξη Νομοθεσία αντί nomothesia.
anka Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 off topic/ ΟΚ, δεκτό, το διόρθωσε ήδη ο acnt. Το έκανα από συνήθεια, καθώς πάντα δίνω ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες στα αρχεία μου για διάφορους λόγους (κάποτε ένας δίσκος δε μου αναγνώριζε ελληνικά ονόματα). /end Ας γυρίσουμε στο θέμα μας.
mred-akias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Υπάρχει εξέλιξη στο ζήτημα? Έχει γίνει τπτ και αν ναι τι?
m_vasso Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Δεν έχω μάθει την εξέλιξη της υπόθεσης ακόμη. Ξέρω μόνο ότι πείρε φωτογραφίες από τον χώρο του ατυχήματος η αστυνομία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα