RTouris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Αυτό μπορεί να ξεδιαλύνει κάπως τα πράγματα.. http://portal.tee.gr/portal/page/portal/teetkm/GRAFEIO_TYPOY/TEXNOGRAFIMA_2007/TEXNOGRAFIMA_323/323_89.pdf
Irini Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2011 Οι μηχανικοί σαφώς [...] Εγω μπερδευτηκα τωρα. Εαν εγω που ειμαι μηχανικος θελησω να βγαλω μια οικοδομικη αδεια μαζι με ενα 1ο μου ξαδερφο (σε ενα αγροτεμαχιο που εχουμε 50%-50%)..........μπορω να παρω απαλλαγη αμοιβων μελετης και επιβλεψης? Και αν ναι ποσο. Και γενικοτερα...με συμφερει?!
Irini Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Χμ...καμία απάντηση. Μάλλον το ερώτημα μου ήταν δύσκολο...
gvarth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Ή για άγνωστους λόγους δεν απασχόλησε το ερώτημά σας τα μέλη . Ίσως να τα απασχολήσει να ρωτήσουν την πολεοδομία ή το τμήμα αμοιβών του ΤΕΕ όταν και αν τους τύχει κάτι παρόμοιο
Irini Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Σωστό κ αυτό! Πάλι φαίνεται οτι επεσα σε σπάνια περίπτωση!
tpanag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Απαλλαγή παίρνεις για το δικό σου 50% και μπορείς να κάνεις δωρεά το άλλο 50% στον ξάδερφο (νομίζω-δε θυμάμαι αν γίνεται μέχρι 3ου ή 4ου βαθμού).
tanasi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Μέχρι πρώτου βαθμού συγγένεια είναι η απαλλαγή, οπότε στην περίπτωση, απαλλαγή για την πάρτη σου, και πληρώνεσαι για το 50% του ξάδερφου. Με την απαλλαγή πληρώνεις το ΤΕΕ, γλυτώνεις τις καταθέσεις και τον ΦΠΑ, μην ξεχνάς να πάρεις απαλλαγή για ΦΕΜ απο την εφορία. Το τρέξιμο ίδιο είναι, λεφτά γλυτώνεις.
nikos.mar. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δικαίωμα απαλλαγής ένας μηχανικός έχει μόνο 1 φορά ή αρκετές? Είμαι νέος μηχανικός κ τώρα το ψάχνω...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 φίλε iliekater, βοηθάει αυτό ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΕΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.doc
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 φίλε iliekater, βοηθάει αυτό [ATTACH]4764[/ATTACH] ΤΕΕ 02-10-2009: Δικαιολογητικά για την απαλλαγή από την προκατάθεση της αμοιβής μελέτης και επίβλεψης μηχανικών https://www.technologismiki.com/nomos/index.html?tee_2_10_09.php
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα