Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

με συμβολαιο του ετους 2006 , προερχόμενο εκ χρησικτησίας , ενα γηπεδο εκτος ςσεδίου επιφανειας 10.000 τ.μ. κατα την μια πλευρά του μηκους 64.00μ συνορευει μα αγροτικό δρόμο.

ο αγροτικός δρόμος περιγραφεται σαφως στο συμβολαιο που συνοδευεται απο τοπογραφικό διαγραμμα,

με προσωπο σ'αυτο τον αγροτικο δρόμο -πλατους 3.5μ - κατατμειται το εν λογω οικόπεδο σε δυο νέα επιφανειας 5000 τ.μ. και με πρόσωπο στον αγροτικό δρόμο 32 μ <(>25μ ως κοινόχρηστο δρόμο ) εκαστον

 

Παρατήρηση:

Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία ]και με τόνους.

Παρακαλώ διαβάστε τους του forum.

Ευχαριστώ.

acnt

Link to comment
Share on other sites

θα πρέπει να εξετάσετε αν ο αγροτικός δρόμος προυπάρχει του 1923 Αυτό μπορεί να γίνει με αναγνωση παλαιών συμβόλαιων που αφορούν τόσο της ιδιοκτησία που αναφέρατε όσο και τις όμορες και παράλληλα ίσως κάποια αεροφωτογραφία της περιοχής του 1945 Αυτό για να εξασφαλίσετε την αρτιότητα και την οικοδομησιμότητα των επιμέρους τμημάτων Επιπλεον η η κατάτμηση θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η απόσταση των 15 μ. των μελλοντικών κτιρίων από τα όρια ( να μπορεί να εφαρμοστεί κτίριο σε απόσταση 15 μ. από τα όρια) φυσικά θα πρέπει να εξετάσεται αν υπάρχει στην περιοχή του γηπέδου Ζ.Ο.Ε. ή κάποιος περιορισμός ώς προς την εκτός σχεδίου δόμηση

Link to comment
Share on other sites

@ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Συνάδελφε,

Δίνεις συμβουλές και οδηγίες χωρίς ο ενδιαφερόμενος να έχει δώσει επαρκείς πληροφορίες και να έχει διατυπώσει το ερώτημά του.

 

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις απαντήσεις που δίνουμε και πολύ περισσότερο όταν απαντάμε σε μη συναδέλφους που, πιθανά, δεν αντιλαμβάνονται τις ορολογίες που εμείς χρησιμοποιούμε. Π.χ. στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει ένα σοβαρό δεδομένο (δημιουργία αγροτεμάχίου, με χρησικτησία, το 2006) χωρίς να γνωρίζουμε το ιστορικό του αγροτεμαχίου. Αν θεωρήσουμε ότι δημιουργήθηκε το 2006, τόσο το αρχικό όσο και τα προερχόμενα από κατάτμηση πρέπει να έχουν πρόσωπο 25 μ. σε κοινόχρηστο χώρο και όχι απλά σε αγροτικό δρόμο, για να θεωρηθούν οικοδομήσιμα.

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε ΜΑΚΑΡ έχεις δίκιο στην παρατήρησή σου και συπληρώνω στα αναγραφόμενα μου όπως έχει χιλιο - αναφερθεί στο forum ότι γα περισσότερες και επαρκείς απαντήσεις στα ερωτήματα του , ο φίλος που ζητά την γνώμη μας θα πρέπει να απευθυνθεί σε ένας μηχανικό (καλύτερα της περιοχής που είναι το ακίνητο ή οποισδήποτε συνάδελφο) με τα στοιχεία του ακινήτου ανα χείρας. Εγώ αναφέρα κάποιες γενικές πληροφορίες για να έχει κυρίως υπόψην τι ακριβώς πρέπει να προσέξει ώστε να διαθέτει τα απαιτούμενα στοιχεία. ¨Ενα από αυτά είναι σίγουρα και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου.Δεν πιστεύω οτι δημιουργείται πρόβλημα στο φίλο μας αν έχει στην σκέψη του ότι για επαρκή και πλήρη απάντηση στα ερωτήματά του πρέπει να έχει άμεση επαφή με κάποιον συνάδελφο μας (άλλωστε όπως έγραψε και κάποιος άλλος συνάδελφος στο forum οι μηχανικοι δεν χρεώνουν την επίσκεψη σε αντίθεση με άλλες επιστημονικές ειδικότητες)

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι αν, μετά από και αυτές τις διευκρινίσεις, ο ενδιαφερόμενος διατυπώσει ερώτηση και εξακολουθεί να θέλει απάντηση, πρέπει να έχει υπόψη του ότι οφείλει να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Link to comment
Share on other sites

...... (άλλωστε όπως έγραψε και κάποιος άλλος συνάδελφος στο forum οι μηχανικοι δεν χρεώνουν την επίσκεψη σε αντίθεση με άλλες επιστημονικές ειδικότητες)

 

Και ξαναλέω,..... ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΚΑΚΙΣΤΟΤΑΤΑ!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.