psari Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Μήπως μπορείτε να αναφέρετε κάποιες εταιρείες που αναλαμβάνουν στατικές μελέτες γεφυρών ή να μου πείτε κάποια sites ώστε να στείλω το βιογραφικό μου. Έχω βρει κάποιες αλλά είναι λίγες και ίσως να μην υπάρχουν και πολλές στην Ελλάδα δε γνωρίζω. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Μια και ψάχνεις δουλειά σε "βαριά" γραφεία γιατί δεν συμμετέχεις με τις γνώσεις σου εδώ μεσα σε διάφορα προβήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι? φυσικά εγώ έχω όλο τον κατάλογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmegal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2011 Μήπως μπορείτε να αναφέρετε κάποιες εταιρείες που αναλαμβάνουν στατικές μελέτες γεφυρών ή να μου πείτε κάποια sites ώστε να στείλω το βιογραφικό μου. Έχω βρει κάποιες αλλά είναι λίγες και ίσως να μην υπάρχουν και πολλές στην Ελλάδα δε γνωρίζω. Ευχαριστώ πολύ Γνωρίζω το Μελετητικό Γραφείο Geochemistry που αναλαμβάνουν και μεγάλες γεωλογικές μελέτες. Δες το site τους http://www.geochemistry.gr , μπορεί να ξέρουν κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F-female Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 υπάρχουν πολλές ειναι η ΚΙΩΝ, η ΟΤΜ, η ΔΟΜΗ τι ειδικότητα έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 :roll:.............η πλάκα θα είναι να απαντήσει o psari...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ο psari θα έχει το δικό του μελετητικό γραφείο γεφυρών.... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ο psari θα έχει το δικό του μελετητικό γραφείο γεφυρών...... ...και τώρα πια στέλνουμε εμείς βιογραφικό στον psari....ε ρε πως τα φέρνει η ζωή........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 ok παιδιά, σας παρακαλώ ας μην spam-αρουμε άλλο ναι? ilias 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmkapos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 O Bασίλης ο Κόλλιας της DENCO είναι νομίζω από τα πρώτα ονόματα παγκοσμίως. Επειδή όμως έχουμε να συνεργαστούμε από την εποχή των δεξαμενών της Ρεβυθούσας, δεν ξέρω που είναι τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 DENCO σύμβουλοι μηχανικοί, http://www.denco.gr/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα