Evan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 Μήπως έχει κανένας σε ηλ. μορφή τους πίνακες που επιλύουμε με το χέρι πλαίσια και ζυγωματα ανάλογα με τις συνθήκες στήριξης και γεωμετρίας; ευχαριστώ άμα είναι
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 του beton kalender /2 λες ή σε excel?
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2009 http://www.engineering.gr/design/home/default.asp?from_frames=../tables_el/tables.asp?table_show=16 με το μενου πάνω αλλάζεις σε δοκούς (και σε άλλα πολλά)
axoul Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 rigid_joint έγραψες ... αυτη ή σελίδα τα χει όλα
ilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2009 @rigid_join Αν θέλεις ανάφερέ τη και ΕΔΩ
dargi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2009 μήπως να γίνει ένα thread με πίνακες; ή κάτι τέτοιο; γενικά;... στο προκείμενο.. μήπως έχει κανείς διάγραμμα για εύρεση ωtot σε υποστυλώματα .. διαξονική κάμψη... s400..!...για d1/h=0.15;(μην ρωτήσετε για το s400) Θα τον ευχαριστήσω.....
jackson Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 στο προκείμενο.. μήπως έχει κανείς διάγραμμα για εύρεση ωtot σε υποστυλώματα .. διαξονική κάμψη... s400..!...για d1/h=0.15; Κανά βιβλίο μπετό του Πολυτεχνείου δεν έχεις???
Evan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 δε μου λέτε έχω ένα πίνακα υπολογισμού εντατικών μεγεθών ελικοειδών κλιμάκων από παλιό βιβλίο, τρομερά χρήσιμο γιατί δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο, να το ανεβάσω ή παίζουν πνευματικά δικαιώματα;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα