mr_spap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 συνάδελφε iliekater μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;
Γιάννης. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Στο AutoCAD 2010 και αφού έχω κάνει την εγκατάσταση του update που υποστηρίζει VBA, με την εντολή RELOADFREECADMENU_GREEK ή LOADFREECADMENU_GREEK δεν εμφανίζει το FreeCAD στην γραμμή του μενού, το οποίο, παρεπιπτόντως είναι RIBBON, αλλά στην γραμμή εντολών ζητάει να εισάγουμε όνομα αρχείου: Enter name of customization file to load. Καμιά βοήθεια.....?
iliekater Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Τι είναι Ribbon ;
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Το ribbon είναι το νέο μενού του autocad. Για να εμφανίσουμε το "παλιό" πληκτρολογούμε MENUBAR (ENTER) και μετά 1 (ENTER). (από autocad 2009 και μετά) Και αν θέλουμε να έχουμε ολόκληρη την "παλία" μορφή του autocad (δηλαδή το workspace) αν πάμε κάτω δεξιά στην οθόνη έχει ένα γρανάζι (εικονίδιο). Από εκεί επιλέγουμε "autocad classic" και όλα θα γίνουν... "όπως παλιά"
Γιάννης. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Ναι το ξέρω αυτό αλλά, περισσότερο ψάχνω μια λύση που να μη χρειστεί να βγάλω το ribbon γιατί κατά βάθος μ' αρέσει . Τουλάχιστον στο Inventor είναι χρήσιμο
iliekater Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Μου βάζετε δύσκολα τώρα !
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Μάλλον δεν διάβασες καλά το post μου. Δίνω 2 λύσεις! Η 2η είναι να αλλάξεις το workspace.. Η 1η όμως ήτανε να πληκτρολογήσεις MENUBAR, 1. Δεν εξαφανίζει το ribbon.. Εμφανίζει το MENU BAR.
antnatal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2010 Στο AutoCAD 2010 και αφού έχω κάνει την εγκατάσταση του update που υποστηρίζει VBA, με την εντολή RELOADFREECADMENU_GREEK ή LOADFREECADMENU_GREEK δεν εμφανίζει το FreeCAD στην γραμμή του μενού, το οποίο, παρεπιπτόντως είναι RIBBON, αλλά στην γραμμή εντολών ζητάει να εισάγουμε όνομα αρχείου: Enter name of customization file to load. Καμιά βοήθεια.....? και εμένα το ίδιο παιδιά, καμιά λύση...??? Λοιπόν μετα απο αρκετο ψάξιμο κατεληξα στο εξής και δούλεψε Γράφουμε : freeCAD_Greek.mnu και enter 1
st2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 iliekater το προγραμμα θα προσαρμοστει στις απαιτησεις του ΚΕΝΑΚ ? ή θα το αφησεις ?
iliekater Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Στην ΠΥΞΙΔΑ αναφέρεσαι ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα