st2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 ναι μιλαω για την μεταβαση απο την μελετη θερμομονωσης σε μελετη ενεργειακης αποδοσης (ετσι νομιζω πως θα λεγεται πλεον)
slalom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Εκκρεμεί έγκριση του κώδικα για τα προγράμματα της 4Μ & TiSoft από το ΤΕΕ Άρα το πρόγραμμα θα πρέπει να εγκριθεί για να θεωρείται σωστό.
st2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 αυτο δεν το θεωρω σωστο τα αποτελεσματα πρεπει να ειναι σωστα όχι ο τρόπος το ΤΕΕ ή το ΥΠΕΚΑ πρεπει να βρει τροπο να ελεγχει τα αποτελεσματα όχι να εγκρινει τα προγραμματα
iliekater Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Εγώ θα ήθελα κάτι τέτοιο , αλλά προς το παρόν είναι νωρίς ακόμα . Θα πρέπει να πρώτα να καθαρίσει και άλλο το τοπίο ...
tasao Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 xp+2008 μετα βασανων καταφερα να το εγκαταστησω,στην αρχή δούλευε μονο η Πυξις και το στυλ διαστασεων.Στην επόμενη εγκατάσταση δουλευουν όλα τα υπολοιπα εκτός των προαναφερθέντων!!!πλακα μου κανει...έλεος,μέχρι και Ultrex δοκίμασα.δεν εχω εγκαταστήσει το Πυξις.Ειχες ανεβάσει ενα link σελ.4 μην.35 και σελ.5 μην.50 αλλα δεν υπαρχει πλεον,για το στύλ διαστάσεων νομίζω.. Συγχαρητήρια για το δημιούργημα σου και ευχαριστώ.
tsoldim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Help!!!!! Μετά απο λίγες μέρες άνοιξα να κάνω μια μελέτη και πάω να ανοιξω το Freecad και δεν έκανε τπτ κάτι για "Enlgish "έλεγε... Κατέβασα την 4.05 και πρώτα έκανα Unload to Freecad εξαφανίστηκε απο το μενού του Autocad και έκανα όλα τα στάδια απο την αρχή 1)έκανα αντιγραφή το 4.05 στο φάκελο του Autocad 2)Αppload έβαλα πάλι τα Block 3)Loadfreecadsupportpaths και μετά απο όλα αυτά ( έχω κάνει και την άλλαγη στην γλώσσα) 4) πάω να πληκτρολογήσω την εντολη Loadfreecadmenu_greek ή την εντολή ReloadFreecadmenu_greek και μου βγάζει << Enter name of customization file to load: Filename cannot be blank >>\ Δεν μου εμφανίζει το Freecad στην μπάρα και επίσης στα Option -->>Files -->Support file Search path --> έχω C:\...Autocad2008\Freecad και πρόσθεσα και εγώ C:\....\Freecad\Blocks Καμμιά ιδέα για το (4)...Helpppp!!!! Thanks! Το έλυσα μετά απο 6 φορές το Freecad_Greek.MNU Όταν βγάλει αυτό Enter name of customization file to load: Freecad_greek.MNU πληκτρολογησα το Freecad_greek.MNU και άνοιξε η μπάρα και δούλευε!!!! Παρατήρηση: Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Edit". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ,terry
dkarnout Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Εκεί που ανοίγουν τα 3 παράθυρα για να φορτώσεις τα αρχεία στο 3ο κατά σειρά μετά τη βαλίτσα σε εμένα συμβαίνει το εξής!Επιλέγω όπως λες στις οδηγίες όλα τα αρχεία και μου βγάζει το εξής μήνυμα : Error Unable to unload the file: C:\Program Files\AutoCAD 2010\FreeCAD\WATERBLOCKS.dvbΠροσπάθησα να επιλέξω και ένα ένα τα ερχεία και βρήκα ότι έχει πρόβλημα μόνο με τα αρχεία με κατάληξη .dvb!Τα υπόλοιπα μου τα έχει φορτώσει κανονικά!Έχεις καθόλου ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ! το ιδιο συνέβη και σε μένα, στο 2011
panmyr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Help!!!!! Μετά απο λίγες μέρες άνοιξα να κάνω μια μελέτη και πάω να ανοιξω το Freecad και δεν έκανε τπτ κάτι για "Enlgish "έλεγε... Κατέβασα την 4.05 και πρώτα έκανα Unload to Freecad εξαφανίστηκε απο το μενού του Autocad και έκανα όλα τα στάδια απο την αρχή 1)έκανα αντιγραφή το 4.05 στο φάκελο του Autocad 2)Αppload έβαλα πάλι τα Block 3)Loadfreecadsupportpaths και μετά απο όλα αυτά ( έχω κάνει και την άλλαγη στην γλώσσα) 4) πάω να πληκτρολογήσω την εντολη Loadfreecadmenu_greek ή την εντολή ReloadFreecadmenu_greek και μου βγάζει << Enter name of customization file to load: Filename cannot be blank >>\ Δεν μου εμφανίζει το Freecad στην μπάρα και επίσης στα Option -->>Files -->Support file Search path --> έχω C:\...Autocad2008\Freecad και πρόσθεσα και εγώ C:\....\Freecad\Blocks Καμμιά ιδέα για το (4)...Helpppp!!!! Thanks! Το έλυσα μετά απο 6 φορές το Freecad_Greek.MNU Όταν βγάλει αυτό Enter name of customization file to load: Freecad_greek.MNU πληκτρολογησα το Freecad_greek.MNU και άνοιξε η μπάρα και δούλευε!!!! Καλημέρα σε όλους....! εγώ έχω κάνει το παραπάνω, μου έχει βγει η μπάρα του προγράμματος, αλλά όταν πατάω κάποια εντολή μου βγάλει το παρακάτω μύνημα run time error 75 : Path/file access error κάποια βοήθεια;; έχω εγκαταστήσει την έκδοση 4.05....
dimbel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Συνάδελφε δυστυχώς δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον ιστότοπο που έχεις αναρτήσει.
petsagouris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Εγώ θα ήθελα να προτείνω να γίνουν όλα αυτά τα block (3800+), dynamic blocks. Θα μπορούν να μπουν σε ένα αρχείο και να χρησιμοποιηθούν μέσω του Design Center του AutoCAD.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα