Remiel1981 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2008 iliekater Το θεμα ειναι το έβαλα σενα ;allo pc με xp windows και αντιμετωπίζω τα παραπανω όλα βγαινουν ανοιγουν τα πάντα αλλα δνε μπορώ να κάνω εισαγωγή κάποιου block καμιά ιδέα???? να τα έχεις όλα μπροστα σου και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τρελαίνεσαι!!!!1 Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
iliekater Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2008 Του μπουκάλια τά'φερες ; ! Τις παραπάνω ρυθμίσεις τις έκανες ;
Remiel1981 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2008 όλα όλα είναι ok άλλα δεν γίνετε εισαγωγη τι ναπω¨( Παω στο ΚΑΤΕRware επιλέγω block π.χ ηλεκτρολογικα και βγαίνουν ολα τέλεια κάνω εισαγωγή block μα τίποτα δεν γίνετε δεν έχω ιδεα γιατι
iliekater Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2008 Στους περισότερους που αντιμετώπισαν τέτοιο πρόβλημα , η ρύθμιση των τοπικών ρυθμίσεων διόρθωσε την κατάσταση ...
gvarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2008 Υπέροχη δουλειά φίλε μου. Καλή συνέχεια. Τις θερμότερες ευχές μου για δημιουργικό και καλότυχο το 2009.
iliekater Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 Να είσαι καλά gvarth . Σε ευχαριστώ και εγώ για τα καλά σου λόγια . Εύχομαι και εγώ το 2009 να είναι καλλύτερο , αν και δύσκολο το βλέπω ... Ο κόσμος υποφέρει από πολλά δεινά ...
camelot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2008 iliekater Μπράβο σε σένα και τους υπόλοιπους για το πρόγραμμα. Αλλά απορώ! Δεν μάθατε ακόμη ότι πριν από 30 χρόνια κυκλοφόρησαν οι macintosh για να κάνουν τη ζωή μας εύκολη??? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
petsagouris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2009 Ο camelot προφανώς είναι χρήστης Mac που έχασε το δίκιο του προτού καν μιλήσει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα