liakjim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 (edited) Χαιρετώ. Στην έκδοση Autocad 2014 , όταν πάω να φορτώσω τις εφαρμογές στην βαλίτσα του "startup suite" , μου βγάζει το μήνυμα edit : χίλια συγγνώμη , είχε αναφερθει παραπάνω , έπρεπε να φορτώσω τo vba module από εδώ http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=12715668&linkID=9240618 Edited Ιανουάριος 17 , 2014 by Gousgounis Link to comment Share on other sites More sharing options...
perastikos2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 (edited) Καλησπέρα. Απευθύνομαι στον iliekater. Αν και είμαι παντελώς άσχετος από AutoCAD, συγχαρητήρια για το όλο project, τη διάθεση, τη βοήθεια κλπ. Βοηθάω απλά ένα φίλο στην εγκατάσταση του προγράμματός σου. Έχει AutoCAD 2007 και εγκατέστησα το FreeCAD 4.09, σε Windows XP x86 Service Pack 3. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε έχει συζητηθεί και λυθεί ΕΔΩ (εμφάνιση του μηνύματος "could not load an object because it is not available on this machine" τουλάχιστον καμιά δεκαριά φορές κατά το κλείσιμο του προγράμματος). Ανέβασες ένα αρχείο με όλα τα DLL που είχες (το support.zip) στο rapidshare. Το αρχείο όμως δεν υπάρχει πια. Πως μπορώ να το έχω; Εκτός και αν υπάρχει και κάποια άλλη λύση. Σημειωτέον ότι δοκίμασα εγκατάσταση (Autocad 2007 + FreeCAD) και σε Windows 7 Home Premium x86, το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Ευχαριστώ. Edited Μάρτιος 16 , 2014 by perastikos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Γειά-σου Perastike2 ! Κοίταξε στο αρχείο Γενικά περί FreeCAD.doc , προς τέλος , όπου περιγράφω το πρόβλημα 3 . Πιθανώς αυτό να είναι το πρόβλημα . Δοκίμασέ-το και πέσε μου τι έγινε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
perastikos2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Γειά-σου Perastike2 ! Κοίταξε στο αρχείο Γενικά περί FreeCAD.doc , προς τέλος , όπου περιγράφω το πρόβλημα 3 . Πιθανώς αυτό να είναι το πρόβλημα . Δοκίμασέ-το και πέσε μου τι έγινε . Αν και μίλησα με τον iliekater, απαντώ για οποιονδήποτε μελλοντικό επισκέπτη. Πράγματι το πρόβλημα επιλύθηκε. Να 'σαι καλά iliekater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2014 Κατόπιν σχετικού γράμματος ανέβασα εδώ την έκδοση 4.10 διορθώνοντας το ενοχλητικό πρόβλημα περί μη εκκίνησης κάποιων εντολών του FreeCAD : https://drive.google.com/file/d/0B_L1XQSpXVhCUnhpQUh5MGRpYnM/edit?usp=sharing 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Καλησπέρα, Εμένα μου δούλεψε σε Autocad 2014, η λύση στο πρόβλημα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allobar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 (edited) Τελικά εμφανίστηκε το menu. Δε δουλεύουν όμως όλες οι εντολές. Δε δουλεύει καθόλου η εισαγωγή αντικειμένων. Εμφανίζει το παραπάνω μήνυμα. εφάρμοσα το πρόβημα 3 αλλά δεν δούλεψε... οι βιβλιοθήκες ακόμη δεν τρέχουν, ενώ και το γνωστό μήνυμα εμφανίζεται συχνά... συμπληρώνω ότι τo λειτουργικό είναι Windows 7, x64, Ultimate και office 2013 το autocad είναι 2014 - student edition nobody? Edited Νοέμβριος 25 , 2014 by Allobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Υποθέτω πως η φοιτιτική έκδοση υπολείπεται κάποιων χαρακτηριστικών της πλήρης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvlengnr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Καλησπέρα Χρειαζομαι μια βοηθεια σχετικα με το πρόβλημα 3 και την καταγραφη των αρχειων για λειτουργικο 64 bit Ποιες ειναι οι εντολες που πρεπει να δωσω αφου αντιγραψω τα 2 αρχεια στο φακελο Windows\SysWOW64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Ανέβασα εδώ την έκδοση 4.11 , όπου έχω προσθέσει περίπου 100 σύμβολα (blocks) , κυρίως όψεις διαφόρων επίπλων : https://drive.google.com/file/d/0B_L1XQSpXVhCaWwtd05tMi16MkU/view?usp=sharing cvlengnr : Δοκίμασε τα : regsvr32 c:\Windows\SysWOW64\Comdlg32.ocxregsvr32 c:\Windows\SysWOW64\MSADODC.OCX Τρέξε όμως το Regsvr32 που βρίσκεται σε εκείνον το φάκελο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα