iliekater Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω πού τη βρήκες αυτή τη διεύθυνση ; ! ! ! Η σωστή είναι : http://rapidshare.com/files/159775883/Basic_packet_number_004.exe
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω πού τη βρήκες αυτή τη διεύθυνση ; ! ! ! Από το "διαβασέ με" της καινούριας έκδοσης της ΠΥΞΙΔΑΣ. Ευχαριστώ
iliekater Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Α , ναι , μάλλον έχεις δίκιο ! Θα πρέπει να το άφησα όπως αρχικά το είχα γράψει ... Ξεχάστηκα ... Βλέπεις , σε κάποια φάση θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει κάτι αρχεία Word και ξαναδημιούργησα και ξαναανέβασα το πακέτο , αλλά ξέχασα να ενημερώσω και το αρχείο ΔιάβασέΜε.txt ...
Remiel1981 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 ΘΑ ήθελα μια βοήθεια. Εγκατέστησα οπως προανάφερες παραπανω μου έβγαλε την επιλογή Freecad sto Autocad αλλαοταν πας να επιλέξω το KATERWAR block επιέλγω μια εντολή ηλεκτρολογικά για παράδειγμα μου βγάζει: microsoft form could not load an object because it isnot available on this machine pataw ok και μετα απο δυο φορές που το βγάζει ανοιγει η καρτέλα των ηλεκτρολογικών. παω να επιλέξω κατι και θέλω να το εισαγω, οταν παω να το εισάγω δεν το κανει και μου βγάζει: Microsoft visual basic Run time error -2147417848 (80010108) Automation error παταω οκ και μετα απο μερηκές επιλογές ok ok etcc με πετάει εκτός Autocad Any helppp????? thank Απο οτι ειδα εισια καταπληκτικος τελεια ολα αλλα βοηθεια pleaseeee
iliekater Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Ξαναδοκίμασε την εγκατάσταση · σε κάποιους που είχε πρόβλημα , λύθηκε με μία επανεγκατάσταση . Μήπως έχεις WinXP με SP1 ;
Remiel1981 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Ελυσα το προβλημα στον υπολογιστή με τα windows xp Στο laptop me vista αντιμετοπιζω τα εξής: έκανα εγκατασταση ολα καλώς βγηκε στην μπαρα το FREECAD αλλα οταν επιλεγω μια εφαρμογη απο το kateware μου βγαζει: Run time error 75 path/files access error kai μετα απο το ΟΚ βγαζει: could not load and object because it is not available on this machine παταω οκ και μετα βγαζει: FATAL ERROR: unhalibled access violation reading 0x 91880b90 exception at 65018ee0h και οταν πατησω ΟΚ με πεταει τελειως εξω απο το autocad... Kάτι που ξέχασα: εκει ποθ περιγραφεις να copy-paste ta arxeia :-> MSADODC.OCX kai comdlg32.ocx στην εκτέλεση μου βγάζει το εξής error: for example:: To MSADODC.OCX φορτωθηκε αλλα η κληση στο DIIregisterServer απετυχε με κωδικο Σφαλματος 0 x 8002801c sorry but Need helppp!! Εισαι υπεροχος καλη δουλεια
iliekater Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Διάβασε το τελευταίο μύνημα στη σελίδα : http://www.michanikos.gr/ftopic1097-0-asc-105.html Μάλλον θα βοηθήσει .
Remiel1981 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2008 Το αστείο ειναι οτι αντεγραψα το αρχειο και οταν πηγα να κανω εκτελεση μου βγαζε To MSADODC.OCX φορτωθηκε αλλα η κληση στο DIIregisterServer απετυχε με κωδικο Σφαλματος 0 x 8002801c για το αρχειο αυτο και ομοια για το αλλο αυτιο ειναι το παραξενο
iliekater Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2008 Remiel1981 , έψαξα λίγο το θέμα στο διαδύκτιο , αλλά όπως καταλαβαίνεις αφού δεν έχω Window (Σ)Vista , δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά πράγματα . Κάποιος πάντως μου σύστησε να κατεβάσω το αρχείο από την Microsoft : http://support.microsoft.com/kb/935200 Διαβάζοντας τον τίτλο στον περιηγητή (I.E. , Firefox κτλ , επάνω - επάνω στην μπλε μπάρα του παραθύρου) , βλέπω πως περιγράφει αυτό το πρόβλημα . Δοκίμασέ το μήπως βοήθησει .
ingegnere Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Φιλε μου εμενα σε περιβαλλον acad2004 εχει φορτωσει το μενου αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω καμια εντολη ή μπλοκ γιατι μου βγαζει το μηνυμα : macro not found.0 μηπως μπορεις να με κατατοπησεις;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα