agoratos56 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Εμενα ετρεξε χωρiς να εχω το Autocad..
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Παιδια αρχιζω να ασχολουμε με το freecad.. Κανω μονος μου σχεδια απλα.. Θα ηθελα να μου πειτε υπαρχει καποιο αρχειο pdf με οδηγιες... Και καποιος αμα μπορει να μου στειλει μερικα απλα σχεδια να τα κανω μονος μου να δω τι να καταφερω θα του ημουν υποχρεως..
aiche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Φίλε μου γιατί δεν κοιτάς τα βιβλία Μηχανολογικού Σχεδίου; Έχουν αρκετά παραδείγματα μηχανολογικών εξαρτημάτων. Αν θέλεις να σου στείλω ένα μηχανολογικό σχέδιο μιας φυγοκεντρικής αντλίας. Είναι όμως δύσκολο σχέδιο για ξεκίνημα δεν είναι απλό. Α, τώρα το θυμήθηκα. Κοίταξε και τα ρουλεμάν της SKF. Σε κάποιο εγχειρίδιο της εταιρείας στις τελευταίες σελίδες είχε καμιά δεκαριά μηχανολογικά σχέδια.
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Σε ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον..Θα το κοταξω... Αλλα εγχειριδιο για το freecad δεν υπαρχει..Μονι βιντεο??
Kyriakoschar Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Πολύ χρήσιμο βοήθημα. Στην υγειά σου.
iliekater Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 (edited) Εμενα ετρεξε χωρiς να εχω το Autocad.. . :shock: :shock: :shock: :shock: Edited Μάιος 6 , 2012 by iliekater
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Παιδες καλησπερα και παλι..Οταν αποθηκευω ενα σχεδιο και μετα παω να το ανοιξω δεν ανοιγει...καθολου γιατι..?
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Βγάζει μήπως κάποιο μύνημα ;
Civilicos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Αγαπητέ iliekater, κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω κι εγώ για το σημαντικό εργαλείο το οποίο αφιλοκερδώς μας διαθέτεις. Πρόβλημα: Δεν είχα εγκαταστήσει παλιότερες εκδόσεις της εφαρμογής και εγκατέστησα πρώτη φορά την τελευταία έκδοση. Οι εντολές λειτουργούν κανονικά όμως τα blocks δεν μπαίνουν μέσα στο σχέδιο. Διάβασα και ξαναδιάβασα τους διάφορους τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων. Έκανα και ξαναέκανα εγκατάσταση της εφαρμογής, όμως δίχως αποτέλεσμα. Κάπου στα πρώτα μηνύματα αυτού του forum, κάνεις μια αναφορά στην πιθανή απουσία του φακέλου block στο directory Autocad/FreeCAD. Διαπίστωσα ότι αυτός ο φάκελος σε μένα δεν υπάρχει. Έχεις να προτείνεις κάποια λύση; Ευχαριστώ. Τεχνικά χαρακτηριστικά: a. win7, 32 bit b. autocad2009
iliekater Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Δύο πράγματα μου περνούν από το μυαλό : 1) Θα πρέπει ως υποδιαστολή να έχει οριστεί η τελεία και όχι το κόμα . 2) Το συμπιεσμένο αρχείο περιέχει δύο φακέλους . Αυτοί θα πρέπει να τοποθετηθούν μέσα στο φάκελο του AutoCAD , π.χ. μέσα στο : D:\Program FIles\AutoCAD 2009 C:\Program Files (x86)\AutoCAD 2009 C:\Program Files\AutoCAD Mechanical 2008 και ούτω καθεξής .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα