paktomenos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Σε κανά δύο περιπτώσεις που θυμάμαι, δεν είχε πρόβλημα, γενικά, αν είσαι μέσα στα οριζόμενα του πίνακα είναι απίθανο να βγάλει κάτι, εκτός και αν έχεις ειδική περίπτωση με καμμία τρελή φόρτιση πολύ νωρίς, πριν τις 28 ημ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 και γω πάντως 2-3 φορές που το'χω ελέγξει δεν ειχα πρόβλημα αλλά ηθελα να ήξερα αν είχε ποτέ κάποιος πρόβλημα. και αν ειχε, πόσο πάνω ή κάτω ήταν από τον έλεγχο λυγηρότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Το ίδιο με σένα συνάδελφε rigid ("όσες φορές το έχω ελέγξει δεν είχα πρόβλημα"), αλλά μπορεί να μην μου έχει τύχει η "κατάλληλη" περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Εαν η μνήμη μου δεν με απατά απώλειες λόγω επρυσμού παρουσιάζονται ουσιαστικά λόγω βράχυνσης της εκάστοτε διατομής του σκυροδέματος λόγω μονίμων φορτίων. Για συνήθεις κτηριακές κατασκευές οπλ. σκυροδ. χωρίς προένταση δεν μπορώ να σκεφτώ καμία περίπτωση που να ισχύει κάτι τέτοιο. Συνδυάζεται (εαν θυμάμαι καλα) μαζί με την συστολή ξηράνσεως όσον αφορά τις απώλειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Αν μιλάς για τι σχέση Σ16.1 εγώ το έκανα σε πρόβολο 5,15 και δεν έβγαινε με τίποτα!!! Χρησιμοποίησα το παράρτημα Δ για να βγάλω βέλος κάμψης ρηγματομένης διατομής, εφαρμογή του συντελεστή ερπυσμού από τον πίνακα 2.5.4 και.. απαίτηση για ξεκαλούπωμα μετά από 90 μέρες!!! Περιττό να πω αρνητικό βέλος ίσο με το βέλος λόγω μόνιμων. Αν θα μείνει όρθιο θα σας πω. Στο ξεκαλούπωμα θα είμαι απο κάτω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 σε πρόβολο 5.15, μόνο αυτό δεν έβγαινε? θαραλλέος ο Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Πρόβολο 5.15 μόνο του ??? Ή από πίσω υπάρχει συνεργασία με πλάκα ??? Ο πρόβολος τι πάχος έβγαλε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 οι αναλυτικες μεθοδοι πάντως, θα πρέπει ν'αντιπετωπίζονται με σκεπτικισμό (γενικά) φαντάζομαι ότι έγινε με μεταβλητό πάχος ο πρόβολος-μαμούθ (που είχε ειπωθει κάποτε). υπάρχει ένα θεμα πάντως εδώ και με την κατακόρυφη συνιστώσα. anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Επιλύοντας με πεπερασμένα δημιουργώ γενικώς τον συνδυασμό 3G+0.5Q και μετά ελέγχω τα βέλη. Γενικώς μόνο σε μεγάλες πλάκες μπορεί να χρειαστεί κάποια αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα