ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2009 συνάδελφε akk επι τόπου απο τους συναδέλφους που υπάρχουν στο έργο η τους συναδέλφους της επιβλέπουσας υπηρεσίας ΕΥΔΕ κάνε μιά βόλτα απο το εργοτάξιο όσο είναι ακόμη εκεί αν σε ενδιαφέρουν τα τριγωνομετρικά της εργολαβίας αν σε ενδιαφέρουν τριγωνομετρικά του κρατικού δικτύου στην ΓΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 συνάδελφε akkεπι τόπου απο τους συναδέλφους που υπάρχουν στο έργο η τους συναδέλφους της επιβλέπουσας υπηρεσίας ΕΥΔΕ κάνε μιά βόλτα απο το εργοτάξιο όσο είναι ακόμη εκεί αν σε ενδιαφέρουν τα τριγωνομετρικά της εργολαβίας αν σε ενδιαφέρουν τριγωνομετρικά του κρατικού δικτύου στην ΓΥΣ Μου έχει ανατεθεί ένα τοπογραφικό σε αγροτεμάχιο που συνορεύει με την Ιόνια Οδό και μάλιστα έχω βρεί και τριγωνομετρικό που φαίνεται πολύ πρόσφατο και υποθέτω ότι πρέπει να το τοποθέτησαν για τις ανάγκες του έργου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liumier Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 (edited) Μήπως έχει κάποιος τις Συντεταγμένες του Τριγωνομετρικού ΓΥΣ 327100 " Δήμητρα" που βρίσκεται στις Σέρρες; Ευχαριστώ Edited Δεκέμβριος 11 , 2013 by liumier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Δεν υπάρχει το συγκεκριμένο τριγωνομετρικό. Είσαι σίγουρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Το τριγωνομετρικό υπάρχει αλλά έψαξες στα downloads? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liumier Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, "Κατέβασα" το σχετικό αρχείο από τα downloads αλλά και εκεί δεν υπάρχει το συγκεκριμένο τριγωνομετρικό. Μάλλον θα πρέπει να το παραγγείλω από την Γ.Υ.Σ. που μου δείχνει ότι είναι διαθέσιμο! Το θέμα είναι ότι το χρειάζομαι άμεσα και δεν ξέρω σε πόσο χρόνο θα μπορέσω να το έχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimamp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Λοιπόν φίλε σου έχω λύση! Δεν υπάρχει στο ΕΓΣΑ87, υπάρχει σε ΗΑΤΤ. Έκανα το μετασχηματισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Φιλε liumier όταν ζητάς κάτι δεν θα μπαίνεις τόσο επιθετικά αλλά να το ζητάς τουλάχιστον με σαφήνεια. Στο Θέμα. Το τριγωνομετρικό "Δήμητρα" εφ' όσων έχει κωδικό 327100 δεν είναι στις Σέρρες (φύλλο χάρτου για Σέρρες 333) αλλά στο διπλανό φύλλο (327 40 45 , -0 15) Ροδολίβος. Στις Λίστες της ΓΥΣ με τιμές Εγσα87 δεν υπάρχει, ίσως καταστράφηκε. Υπάρχει όμως με τιμές ΗΑΤΤ. Μπορείς να κάνεις μετασχηματισμο με το κοορντ. Θα σου στείλω τις τιμές. Υ.Γ. Αν θέλεις να μετρήσεις δεύτερο σημείο για προσανατολισμό δεν χρειάζεσαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Συγγνώμη για το παραπάνω ποστ. Τα στοιχεία για το φύλλο χάρτου "Ροδολίβος" είναι 327, 40 45 & +0 15 (παραπάνω έγραψα -0 15. Λάθος) και δεν είναι ούτε καν διπλανό το Φ.Χ. 333 "Σερρών"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Στη μία λίστα δεν υπάρχει σε μία άλλη υπάρχει. Ποιός ξέρει γιατί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα