Μετάβαση στο περιεχόμενο

Master πενταετούς φοίτησης ΕΜΠ και προκηρύξεις δημοσίου


vasiliki-cv

Recommended Posts

Γιατί ανησυχείτε τόσο για κολέγια ? 30 χρόνια κάποιοι ξέρουν πως να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τα Π.Δ. των πτυχιούχων ΤΕΙ. Έχουν αποδείξει ότι έχουν τη δύναμη. Τι υπουργοί, τι βουλευτές τους καταγγέλλουν, τίποτα. Άρα, με αυτή την ατράνταχτη ιστορική τεκμηρίωση θα έλεγε κανείς πως το Π.Δ. για τα κολέγια φίλε ΕΡΜΗ (που έχει χρόνο ζωής μόλις μερικούς μήνες) δεν θα εκδοθεί. Εκτός αν κάποιοι αποδειχθούν δωσίλογοι, υποκριτές και ψεύτες έχοντας συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι τα ανταλλάγματα. Οι περιβόητοι "προστάτες" της ποιότητας και της δημόσιας τεχνικής εκπαίδευσης ( (ψευτο)αριστερίζοντες γαρ) . Για να δούμε....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

φιλε georges προεξοφλεις ηδη την αναγνωριση των διπλωματων ως master. θεωρω οτι ειναι αβασιμο τετοιο συμπερασμα.

Link to comment
Share on other sites

Το αποφασίζουμε και διατάζουμε το έχουμε δει σε πολλές "αίθουσες θεάτρων"

γιατί να μην γίνει κι εδώ ?

όλοι σύμφωνοι είναι, ποιός θα φέρει αντίρηση ? ο Υπουργός ? κάτσε να πάρει τηλ. ο πρόεδρος και θα αλλάξει πλεύση.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα αργά η γρήγορα πρέπει να γίνει και αυτό. Εγώ λέω ναι, άπλα να γίνει στο πλαίσιο εξορθολογισμού της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Άλλοι (δε ψέγω κανένα στο forum) ζητάνε απλά μία αρπαχτή...

Link to comment
Share on other sites

Φιλε ΕΡΜΗΣ εχεις απολυτο δικιο.1000%.Το λεω καιρο αυτο τωρα. Αντι να ασχολουνται με μαστερ και αλλες βλακειες, γιατι δεν προστατευουν τοσους μηχανικους απο 12-15ωρη καθημερινη -μαυρη εργασια με μισθους πεινας??Αν ηθελε το ΤΕΕ δεν θα επεβαλε στις επιχειρησεις να σταματησει η εκμεταλευση μηχανικων (Τ.Ε και Π.Ε ακριβως τα ιδια τραβανε) που ειναι στο εργοταξιο χειροτερα απο αλλοδαπους εργάτες???Που δουλεουν οι μηχανικοι 6 ή 7 μέρες επι 12ωρα τουλαχιστον, και πληρωνονται το βασικο μισθο οι πιο πολλοι!!!!

Φιλε ΕΡΜΗΣ διαβασες,σκιστηκες, τελειωσες τη σχολή σου.Οπως ολοι.Και μαγκιά σου έως εδώ.

Αν ομως σε εβαζα με το πιστολι στο κροταφο να διαλεξεις τι θέλεις, να ειναι το πτυχίο σου και μάστερ ή να αμοιβεσαι όσο αξίζεις και να δουλέυεις ανθρωπινα, τι θα διαλεγες????

ΓΙαυτο λοιπόν τα μαστερ και όλα τα αλλα είναι φωτοβολίδες. ΣΟυ λενε πάρε μάστερ και ενα 50αρι ευρώ παραπάνω και σκασε. Συνέχισε να δουλευεις σα δούλος.Αλλά δούλος με μάστερ!!!

Αρα τα μάστερ αυτά είναι καθαρά για λαική κατανάλωση και για να σου πει το ΤΕΕ "κοίτα τι πέτυχα με αγώνες για σένα".

Οι αγώνες του ΤΕΕ να γίνουν στα εργασιακά λοιπόν.Ουτε για μάστερ ούτε ενάντια στα ΤΕΙ. ΑΛλα όταν τα αφεντικά είναι αφεντικά του ΤΕΕ και μέλη του προεδρείου,γιατί να μειώσουν τα κέρδη τους για να σε πληρώνουν και να σου φέρονται καλά.

Γιαυτό σου λένε<<Ε πάρε λοιπόν ένα μάστερ να μην παραπονίεσαι!!!>> Και μετά αν δεν αναγνωρίζεται πουθενά αλλού ή δεν κερδίζεις κάτι απο αυτο, δεν πειράζει...Υγεια πανω απόλα!!!

Link to comment
Share on other sites

Ίσως όχι τόσο αβάσιμο Λευτέρη. Αν δεν γίνουν πρόωρες πιθανόν το θέμα να περάσει μέσα από ένα πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζεται από το ΥΠΕΠΘ τους ερχόμενους μήνες. Ήδη έχουν γίνει κάποιες διαβουλεύσεις στο ΥΠΕΠΘ το ακριβές περιεχόμενο των οποίων δεν είναι γνωστό.

Και όπως είπε και ο fraafr το έργο το έχουμε ξαναδεί. Με συνοπτικές διαδικασίες το master, όπως υπέγραψε ο Υπουργός και το Π.Δ. για τα επ. δικαιώματα των μηχανικών παραγωγής και διοίκησης αλλά τα δικά μας 26 χρόνια περιμένουν και δεν...

 

Σίγουρα όλα αυτά είναι εικασίες αλλά προσωπικά εκτιμώ ότι το αίτημα τελικώς θα ικανοποιηθεί. Όπως είπα όμως, για να δούμε... ας μην προτρέχουμε.

 

Προς το παρόν, φαίνεται πως κανένα ΤΕΙ δεν θα ανοίξει τον Οκτώβρη καθώς οι Πρόεδροι των ΤΕΙ συντάσσονται με την ΕΕΤΕΜ και την ΟΣΕΠ-ΤΕΙ και αποφάσισαν να κλείσουν τα Ιδρύματα αν δεν λυθεί το θέμα των επ. δικαιωμάτων που εκκρεμούν. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τη μάλλον δεδομένη -κάποια στιγμή- αναγνώριση των κολεγίων.

 

Σχετικά εδώ : http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank1_9_9_0134.php

 

Μπροστά στην αναγνώριση των κολεγίων λοιπόν αλλά και την απουσίας εδώ και 26 έτη επ. δικαιωμάτων, τα ΤΕΙ θα διαχωρίσουν της θέση τους (και ορθά θα πράξουν υπό τις παρούσες συνθήκες) και θα κινηθούν ανεξάρτητα από το τι θα κάνει (αν κάνει) το ΤΕΕ, η ΠΟΣΔΕΠ και οι πολυτεχνικές σχολές.

 

Οδηγούμαστε λοιπόν όπως φαίνεται σε έναν αγώνα, όλοι εναντίων όλων. Ότι πιο τραγικό θα μπορούσε να συμβεί. Η διάσπαση αυτή οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην διαιώνιση του προβλήματος, με τις άτολμες κυβερνήσεις, την αδιαλλαξία του ΤΕΕ και τις δηλώσεις μερικών εκπροσώπων των πολυτεχνικών σχολών όπως αυτού του τύπου από τη Κρήτη.

Link to comment
Share on other sites

πάντω το μόνο σίγουρο είναι ότι βάση σεναρίων μιλάμε για άλλη μια φορά, επειδή σπάνια κυβερνητικοί παράγοντες βγαίνουν να πάρουν την ευθύνη και να πουν τι ακριβως προτείνουν. Αρα δεν γίνεται ουσιαστική συζήτηση, και προσπάθεια για συνενόηση.

 

πάντως το όλοι εναντίων όλων που αναφέρθηκε, δεν ισχύει στην κοινωνία μας??

πολλά πράγματα, στραβά τα έχει υιοθετήσει σαν πρακτικές , κακώς βέβαια, ο τεχνικός κόσμος.

Link to comment
Share on other sites

Προτείνω το όλο θέμα να μεταφερθεί στη κουβέντα γιατί δεν έχει να προσφέρει συγκεκριμένες και χειροπιαστές πληροφορίες πάνω στο τομέα του γενικού τίτλου.

Link to comment
Share on other sites

Ολίγον άτοπο και άκαιρο,αλλά επειδή το λάθος είναι στον τίτλο του θέματος και "έπεσε το μάτι μου" θεωρώ οτι πρέπει να επισημανθεί.Είναι προκηρύξεις αν δεν κάνω λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.