ampeligi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 καλησπέρα σε όλους!! Σκοπεύω να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας του Βόλου. Η ύλη περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα: Οικονομική Θεωρία: Μικροοικονομία και Μακροοικονομία Μαθηματικά Προβλήματα των πόλεων και του περιβάλλοντος στο σύγχρονο κόσμο Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν δώσει κατατακτήριες ή έχουν τελειώσει αυτή τη σχολή τι βιβλία πρέπει να αγοράσω για να διαβάσω. Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο φροντιστήριο το οποίο ασχολείται με τα μαθήματα αυτού του τμήματος;;; Ευχαριστώ!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Καλημέρα συνάδελφε, Μπορώ να σου προτίνω συγγράμματα που θα μπορούσες να διαβάσεις, όμως θα χρειαστεί να κάνω ένα "ξεσκόνισμα" στη βιβλιοθήκη μου για να επιλέξω τα κατάλληλα από προσωπική εμπειρία. Αν ενδιαφέρεσαι ειδοποίησέ με! Υ.Γ. Είναι σίγουρο ότι στην ύλη περιλαμβάνονται μόνο τα συγκεκριμένα θέματα;
ampeligi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ναι, αυτά τα μαθήματα τα βρήκα στην ιστοσελίδα της σχολής σχετικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Περιμένω τις προτάσεις σου!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ναι, αυτά τα μαθήματα τα βρήκα στην ιστοσελίδα της σχολής σχετικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Περιμένω τις προτάσεις σου! ok λοιπόν...θα επιστρέψω με προτάσεις! Απλά θα μου δώσεις λίγο χρόνο....
αλεκος παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Παιδιά και εγώ προτίθεμαι να δώσω εξετάσεις για το Χωροταξίας στο Βόλο. Θεωρείτε ότι είναι πλέον πολύ αργά (9/10/2009); Που θα βρω την ύλη (σχετικά βιβλία);Που μπορώ να βρω σχετικά θέματα (ώστε να πάρω μυρωδιά τι γίνεται.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Καλησπέρα και σε σένα συνάδελφε! Σου έχω στείλει πμ σχετικά
αλεκος παπαδόπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Αγαπητή αναστασία, χαιρετώ....ευχαριστώ κατ' αρχήν για όλα.... ΕΡΩΤΗΜΑ1: Μαθηματικά δεν έχω ακόμα σύγγραμμα (βρήκα δικές της σημειώσεις σε ΤΕΙ μηχανολογίας στη Λαρισα (της Γκανάτσιου εννοώ), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στα δικά μου... ΕΡΩΤΗΜΑ2: Σίγουρα η ΜΑΚΡΟ / ΜΙΚΡΟ ξεπερνιέται με ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ του D.BEGG; τι μου λέει ότι δεν είναι αυτό το σύγγραμμα που δίνεται πια....;;;; ΕΡΩΤΗΜΑ 3: Δεν δίνεις στο γνωστό σου φοιτητή το μειλ μου ([email protected]) για να επικοινωνήσουμε πιο άμεσα;;; ΕΡΩΤΗΜΑ 4: Αν θέλεις στείλε μου το τηλ. σου για να επικοινωνήσουμε δια ζώσης για το μεγάλο μου πρόβλημα (...ξανά φοιτητής;; Σε ευχαριστώ και πάλι....
shelby Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2009 οff topic Ξέρει κανένας η Γκανάτσιου εκτός από τους Μηχανολόγους στο Βόλο σε ποιό άλλο τμήμα κάνει. Μιλάω πάντα για Βόλο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα