Alphadyn Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Καλησπερα Γνωριζει καποιος αν υπαρχει η δυνατοτητα κατατακτηριων (ή καποιας αλλης διαδικασιας εισοδου) απο αποφοιτους ΑΕΙ (πολυτεχνειο συγκεκριμενα) σε σχολες ΤΕΙ? Απο το λιγο που εψαξα δεν βρισκω πληροφοριες και μου κανει εντυπωση
spenergy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 για πιο λογο να κανει κανεις κατι τετοιο ρε φιλαρακι;
Alphadyn Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Οι λογοι μπορει να ειναι απο χωροταξικοι, οικονομικοι και μεχρι οτι βαλει ο νους. Επι της ουσιας ?
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Τους έβαλες στο ψάξιμο τώρα όλους. Εξάλλου ανωτατοποίηση δεν ζητούσε ο κόσμος? Τώρα γιατί κάνει εντύπωση ακόμα και στους ίδιους, κάποιος από πολυτεχνείο να θέλει να γυρίσει πίσω σε ΑΤΕΙ (Α στερητικό, όχι πλέον ΤΕΙ).
kasvan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 @Alphadyn Αν συμπλήρωνες την ειδικότητα, όπως ζητάνε οι διαχειριστές, σου θα καταλαβαίναμε κιόλας γιατί ζητάς να δώσεις κατατακτήριες για να πας σε ΤΕΙ. Πολύ περίεργη ερώτηση...
stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Καλά σοβαρολογείς spenergy; Όσο καιρό θυμάμαι στα ΤΕΙ εμπαιναν με κατατακτήριες από Πολυτεχνεία κτλ. Ιδού και ένας πίνακας από το ΤΕΙ Κρήτης http://www.teicrete.gr/domikoi/epit0607.doc
Alphadyn Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Διπλ. μηχανολογος μηχανικος ειμαι. Ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον, αρχικα. Προφανως και δεν αφορα το ενδιαφερον μου αντιστοιχη σχολη σε επιπεδο ΤΕΙ. Απο εκει και υστερα οι λογοι που θελω να παρω πληροφοριες (αρχικα) ειναι για να γνωριζω το πληθος επιλογων που μου δινονται.
jackson Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Γίνεται σίγουρα. Ξέρω άτομο από Αρχιτεκτονική που έδωσε για Γραφιστική. Ίδιες περίπου μέρες με του Πολυτεχνείου δίνουν. Αν πάρεις τηλ. στη γραμματεία του ΤΕΙ που σε ενδιαφέρει θα σου πούνε μαθήματα κ σχετικά...Απλώς αν είναι άσχετο το ΤΕΙ με το πτυχίο σου ξεκινάς από 1ο έτος.
stayros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Πρέπει να επικοινωνήσεις με τη σχολή που σε ενδιαφέρει. Μόνο έτσι θα μάθεις σίγουρα τι ισχύει
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα