jackson Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Τοπολογία νομίζω έχει νόημα μόνο στον r-mode.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 triumph, τι Τ έχεις από τα fem?
jackson Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 triumph, τι Τ έχεις από τα fem? Το βράδυ μάλλον θα μπορώ να το δω.
ppetros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Τοπολογία νομίζω έχει νόημα μόνο στον r-mode. Σωστό. Μόνο στο r-mode έχει εφαρμογή, για να ορίσεις ποιοί κόμβοι πάνε σε κάθε διάφραγμα.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 βρε το ξέρω αλλά λεω μηπως έτσι αλλάζει τίποτα
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 έκανα ένα πολυβάθμιο απλό στα fem. με I ειναι στο 0.81sec δηλαδή στην 2η ιδιομορφή του r-q με Ιeff είναι στο 1sec
jackson Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Το έχω στήσει στο Next με FEM.....περιμένω να το λύσει με δυναμική.....περιμένω....περιμένω....για να δούμε....
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 ειναι μια φοβερη περίπτωση η δικη σου, που δειχνει πόσο διαφορετική φιλοσοφία είναι τα προγράμματα ανάλυσης και τα προγράμματα διαστασιολόγησης. ότι τα 2α έχουν ένα ελάχιστο κάτω όριο απαιτήσεων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα