Perifanos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Συνάδελφοι, Είναι μια περίπτωση όπου μου ζητάνε να βγάλω άδεια για ένα μαγαζί ώστε να γίνει καπνιζόντων... Ξέρετε ποιά είναι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται; ή που να κοιτάξω; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Στην νομαρχία (ή/και στον δήμο) που ανήκει το μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george68 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Στην νομαρχία (ή/και στον δήμο) που ανήκει το μαγαζί. για σου φυλε και εγω εψαχνα και εχω ανοιξει ενα θεμα. για κοιτα μπορει να σε βοηθειση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Γεια σου και σένα. Σε τι να με βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 O george68 αναφέρεται υποθέτω σε αυτό: http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=9136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecut Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2019 Καλησπέρα,επειδή μου ζητήθηκε..θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει νόμιμα με βάση τον αντικαπνιστικό νόμο,εντός βιομηχανικού χώρου,καπνιστήριο.Ψάχνοντας λίγο και με δυο τηλέφωνα σε προμηθευτές καμπινών και εξαεριστήρων,μου είπαν ότι μπορώ να έχω τεχνική λύση άλλα για το νομικό κομμάτι της υπόθεσης δε μπορούν να μου δώσουν απάντηση.Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω κ μπορεί να βοηθήσει ,ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2019 εδω ειναι ο νομος που κατατεθηκε https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=6db2f937-0346-4aef-99de-aadc0151c5aa μετα την ψηφιση του τον ξαναβλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα