sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 εδω ας συζητησουμε ζητηματα που δεν αφορούν προϋποθέσεις εισαγωγής οπως ΚΑΔ κλπ. (στο θεμα Ενισχυση για αγορα εξοπλισμου τα θεματα σχτικα με τους ΚΑΔ πανε βροχη και δεν μπορει να διατηρηθει μια αλληλουχια αν προστεθουν κι αλλα ερωτηματα...) εγω θελω να ρωτησω τα εξης: 1.αν καποιο προϊον δεν γινει αποδεκτο κατα την προεγκριση,τοτε α)απορριπτεται το συγκεκριμενο προιον β)απορριπτεται ολη η προταση (φακελος) 2.εχει καποιος καποιο προτυπο προσφορας?χρειαζεται να ειναι υπογεγραμμενο απο τον πωλητη (το πρωτοτυπο) ή μπορει να γινει δεκτο και ενα σκαναρισμενο ή σε ηλεκτρονικη μορφη?για ναμη μπλεξουμε με ταχυδρομεια. 3.τηλεορασεις με την αιτιολογια οτι γινονται παρουσιασεις 3διαστατων σχεδιων πιστευετε θα απορριφθουν?
frightnight Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Εγω να ρωτησω αν καποιος εχει στειλει αυτο το hta ας αναφερει τυχον προβληματα Μεχρι ποτε λετε ειναι καλυτερα να εχουμε στειλει τη φορμα;
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Εγώ πάλι αντιμετωπίζω πρόβλημα με το http://www.ependyseis.gr/mis. Ενώ πήρα κωδικό και όνομα δεν μπορώ να μπω!!λέει ότι δεν υπάρχει αυτός ο χρήστης...
kasvan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Με τον firefox έχει πρόβλημα συμβατότητας μάλλον. Μήπως φταίει αυτό;
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 ούτε με IE με βάζει!!!εσείς μπαίνετε ρε παιδιά?
sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 ουτε κι εγω. ποσο καιρο εχεις που εκανες εγγραφη? μαλλον θα πρεπει να περασει ενα χρονικο διαστημα (24 ωρες).
Spiderman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Με ΙΕ μπαίνω, έχω κάνει εγγραφή προ 5μηνου.
sundance Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 μπηκα κι εγω με ΙΕ.
frightnight Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Με ΙΕ μπαίνω, έχω κάνει εγγραφή προ 5μηνου. Αδύνατο,θα έκανες για διαφορετική δραση οπότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα σ' αυτό ελεγξε το!
Spiderman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2009 Έχω την εξής απόρία στον πίνακα 7 (Αναλυτικός πίνακας δαπανών) Αν από την ίδια εταιρεία λογισμικού πάρω 4 προγράμματα διαφορετικού κόστους αυτά μπορώ να τα δηλώσω σε ένα προτιμολόγιο-προσφορά συνολικά ή χρειάζεται από ένα για κάθε πρόγραμμα? Με μπερδεύει αυτό που λέει μονάδα μέτρησης/ποσότητες/τιμή μονάδας κτλ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα