Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για την κατηγοριοποίηση να σου απαντήσω μόνο που το θυμάμαι πρόχειρα. Ναι, έτσι κατατάσσεται...

Προδιαγραφές, τι εννοείς; Ότι ισχύει για κάθε ΜΠΕ... Δες το Link που έχει ο ZaxoYs παραπάνω. θα βοηθήσει αρκετά!

Δημοσιεύτηκε

καταρχήν ευχαριστώ πολύ. Δεν εννοούσα ακριβώς προδιαγραφές της ΜΠΕ εννούσα βασικά πως υπολογίζουμε τα απόβλητα και με ποιους τύπους. Σχετικά με τις ελάχιστες αποστάσεις ξέρεις κάτι? αν υπάρχει πχ κάποιος πίνακας όπως με τα ποιμνιοστάσια?

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

σε ότι αφορά την βιβλιογραφία για τυποποίηση κρέατος μόνο σε σχολές γεωπονικής η κτηνιατρικής μπορείς να βρεις κάτι. Γενικά δεν υπάρχει βιβλιογραφία. Στα Αγγλικά υπάρχουν πολλά αρχεία pdf με search στο google.

 

Επειδή όμως σημασία έχει τι θέλει η κτηνιατρική σε κάθε νομαρχία ή περιφέρεια

πλέον πρέπει να ρωτήσεις εκεί και θα σου πουν τους νόμους οι οποίοι για αυτούς είναι Ευαγγέλιο. Μπορέι να έχει επίσης κάτι ο ΕΦΕΤ.

 

Σε ότι αφορά τα υποπροιόντα ο νόμος 1774 είναι αρκετά κατατοπιστικός.

  • 3 months later...
Δημοσιεύτηκε

Στον 1774/2002 (ΕΚ) αναφέρει τις τρεις κατηγορίες υποπροϊόντων. Στην κατηγορία 1 αναφέρεται στα Υλικά Ειδικού Κινδύνου Υ.Ε.Κ. και παραπέμπει στον ΕΚ 999/2001 για να δούμε ποια είναι αυτά.

Εκεί γράφει ότι στις χώρες που κατατάσσονται στις κατηγορίες 1 και 2 δεν υπάρχουν ΥΕΚ. Στις χώρες που κατατάσσονται στις κατηγορίες 3 και 4 ...(αναφέρει ποια είναι τα υλικά) και στις χώρες κτηγορίας 5 ...(αναφέρε ποια είναι τα υλικά).

 

Η Ελλάδα σε ποια κατηγορία κατατάσσεται; Ξέρει κανείς; Αν είμαστε κατηγορία 1 ή 2 τότε δεν έχουμε ΥΕΚ.

 

ΥΓ Οι αναφερόμενες οδηγίες (ΕΚ) έχουν ανέβει στα downloads...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.