Giorgosth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Γεια σε όλους... Ειμαι Τελειόφοιτος του ΤΕΙ πολιτικών δομικών έργων του Ηρακλείου. Πάνω κάτω έχω μάθει τα δικαιωματά μου στα αρχιτεκτονικά και στατικά αλλα κανένας δεν αναφέρει κάτι για τα τοπογραφικά. Τι δικαιώματα έχουμε πάνω στα τοπογραφικά; και το ρωτάω αθτό γιατι εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας της τοπογραφίας και θέλω να δώ τι να κάνω στη συνέχεια κλπ κλπ... Αν κάποιος ξέρει θα μου ήταν πολυ χρήσιμο να μου πεί...ευχαριστώ εκ το πρωτερον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 εχεις δικαίωμα μόνο σε τοπογραφικά για τα έργα που μελετάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 Ευχαριστω πολυ!Σχετικα με το την φοιτηση και την ποιτητα που υπαρχει στο τει πειραια ;(εργαστηρια , καθηγητες , κτλ) Tα καλυτερα τμηματα της ΣΤΕΦ πανελλαδιακα και με μεγαλη διαφορα υπαρχουν σ'αυτο το Τει Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonissma Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 +1 και μετα απο το στρατο βρηκα αμεσως δουλεια κοντα στην περιοχή μου και αμοιβεται καλα.Το μακρινο 2008 βεβαια...τωρα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα